recenzje, literatura, filmy, komiksy, wariaci, mordercy - takie tam...
+ dyskusje http://blood-luna.org ///
Piotrunio pisze:O ho ho, cóż za szydera. Podejrzewam, że gdybym ja zjadła paczkę acodinu i popiła to alkoholem, to mogłabym się przekręcić, ale tak doświadczony deiksemowiec jak Ty szydzi z ludzi z tak małą tolerancją, tak? Pogromca urban legends na temat DXM się znalazł, no sorry...blood.luna pisze: nie sluchal. ale potem i tak rzygal. ]
cud że się nie przekręcił, tylko desperaci jedzą TAKIE duże ilości :rolleyes:
blood.luna pisze: znam jeden taki przypadek goscia, ktory w nocy sie przebudzil (spal z rekami pod glowa), bo poczul czyjs dotyk pod pachami (w pustym mieszkaniu), i od tamtej pory nie moze spac na plecach, bo zawsze ma to samo uczucie. wiec flashbacki po dxm to nic dziwnego. O.o swiat jest kurwa jak jakis flashback. ;P
To taki wkręt przećpanego umysłu - trzeba sobie to po prostu wytłumaczyć. Wtedy strach jest mniejszy, a czasem można się tym nawet cieszyć... ja tam nawet lubię takie wkręty...
Może nie do końca mi się to podobało, bo naprawdę się przestraszyłam, ale w takim momencie nie pozostało mi nic innego jak pocieszać się widokiem wzorków na ścianie.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.