Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Ano jest. jednym wielkim flashbackiem... A takie przeżycia nocne nie są mi obce oj nie są
  • 168 / 2 / 0
czesto cie dotykaja w nocy wbrew twojej woli?
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 127 / 1 / 0
traumatycznie sie robi [ external image ]
"świat to lśniący ogród rozkoszy, którego owoce zrywać należy od razu" /// portal i forum nt. wampiryzmu:
recenzje, literatura, filmy, komiksy, wariaci, mordercy - takie tam...
+ dyskusje http://blood-luna.org ///
  • 909 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
Piotrunio pisze:
blood.luna pisze:
nie sluchal. ale potem i tak rzygal. ]
cud że się nie przekręcił, tylko desperaci jedzą TAKIE duże ilości :rolleyes:
O ho ho, cóż za szydera. Podejrzewam, że gdybym ja zjadła paczkę acodinu i popiła to alkoholem, to mogłabym się przekręcić, ale tak doświadczony deiksemowiec jak Ty szydzi z ludzi z tak małą tolerancją, tak? Pogromca urban legends na temat DXM się znalazł, no sorry...
blood.luna pisze:
znam jeden taki przypadek goscia, ktory w nocy sie przebudzil (spal z rekami pod glowa), bo poczul czyjs dotyk pod pachami (w pustym mieszkaniu), i od tamtej pory nie moze spac na plecach, bo zawsze ma to samo uczucie. wiec flashbacki po dxm to nic dziwnego. O.o swiat jest kurwa jak jakis flashback. ;P
Miałam takie coś po krótkim ciągu amfetaminowym i wypiciu dwóch potrójnych kaw (a kawa jest dla mnie zabójcza) - leżałam w łóżku i miałam wrażenie, że coś mi dziwnie "pika" w klatce piersiowej - nie zgrywało się z rytmem serca i wydawało dźwięk taki raczej... "elektroniczny" niż "organiczny"; a w pewnym momencie miałam wrażenie, że ktoś dotknął mojego ramienia - otworzyłam oczy - wtedy to uczucie zniknęło, pikanie też.
To taki wkręt przećpanego umysłu - trzeba sobie to po prostu wytłumaczyć. Wtedy strach jest mniejszy, a czasem można się tym nawet cieszyć... ja tam nawet lubię takie wkręty...
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 849 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Z czasem przestaniesz lubić, uwierz... Ciąg na amfie i kawa x6? Saunds horiBÓL
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 909 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
Wiem, to nie było mądre, ale... powiedzmy, że nie miałam wyjścia. Kumpela zużyła resztki białego, a ja musiałam iść na całą noc do pracy - została mi jedna kreseczka, więc gdy przestała działać, musiałam doprawić się kawą (co było głupie, bo prawie zemdlałam w pracy, co uznano za symulację, ale jednak kazali mi iść do domu - tam mnie tak chwyciło, że ledwie doczołgałam się do łazienki, żeby się umyć i potem hop do łóżka - wtedy zaczęło się to pikanie, uczucie tego dotyku itd.).
Może nie do końca mi się to podobało, bo naprawdę się przestraszyłam, ale w takim momencie nie pozostało mi nic innego jak pocieszać się widokiem wzorków na ścianie.
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 915 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: feydewey »
coś mi dziwnie "pika" w klatce piersiowej
[ external image ]

po namyśle:

[ external image ]
Ostatnio zmieniony 20 września 2008 przez feydewey, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.