Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - dyskusja o ekstrakcji, paleniu i uprawie
Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 755 / 19 / 0
Szałwinorin rozpuszcza sie w alkoholu. a rozpuszcza sie w butanie ?
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 585 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
myślę ze posrało cie aby mieszac salvie z butanem.
zostanmy przy tradycyjnych metodach
.
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Butan odparowuje błyskawicznie, przecież butanem robi się olejek haszowy. Rysiek, jak masz wzystko co potrzebne to możesz na próbę kupkę liści jak na jedno palenie przeekstrachować, przynajmniej będziesz wiedział na czym stoisz.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
arzebyśta wiedzieli, ze przetestuje.
ale potem.
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
ODPOWIEDZ
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.