Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Nie ma to jak najlepszy kompan tripa czyli pies! Ale niestety moj siedzi na dworzu, i tylko jak tripuje na niskim 2 plateau (<345mg) to moge sobie do niego pojsc, i wtedy czuje ze on wie co jest grane i wie ze aktualnie jestem zecpany;] No i mam wrazenie ze rozumie jak do niego gadam:]
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Mogla by być krzywa faza jakbym zobaczył jakieś dziwne osoby w pokoju które po większej dawce wcale by nie były moimi znajomymi.
Ja do dobrego tripu decydowanie potrzebuje spokoju.
one love
Placebo to silny drug, o wielkich mozliwościach. Dlatego medytacja może wywoływać odmienne stany świadomości, a wizyta u psychologa może być świetnym antydepresantem. W przypadku psychodelików jak np. THC, DXM, LSD przybiera postać silniejszą tzw. wkręta. Lata obcowania z tymi stanami nauczyly mnie tlumic złe wkręty automatycznie. Troche mi ich brakuje, bo one powodują najsilniejsze tripy.
W przypadku THC i LSD może i te wkrety złe nie są zabawne. Ale na DXM paradoksalnie są one pozytywne (o ile nie są związane z samopoczuciem fizycznym). Nie wiem jak to określić, ale potegowanie negatywnych doznan, daje jakby reakcje w pozytywach. Dziwna sprawa. W grupie takie BAD/GOOD tripy są niemożliwe.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
jogurt pisze: Placebo to silny drug, o wielkich mozliwościach. Dlatego medytacja może wywoływać odmienne stany świadomości, [...]
A w ogóle w ankiecie powinna być opcja w stylu "róznie, to zależy".
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.