konopie dla wolności!
Sadzić, Palić, Zalegalizować ! !
TripulDevil pisze: Tylko nie probujcie przez nos wciagac rozdrobnionej tablety - brrrrrrrry.
gynoid pisze: Tak.
Dlaczego? Ja tak robiłam kilka razy i wszystko było ok.TripulDevil pisze: Tylko nie probujcie przez nos wciagac rozdrobnionej tablety - brrrrrrrry.
konopie dla wolności!
Sadzić, Palić, Zalegalizować ! !
gynoid pisze: Tak.
Dlaczego? Ja tak robiłam kilka razy i wszystko było ok.TripulDevil pisze: Tylko nie probujcie przez nos wciagac rozdrobnionej tablety - brrrrrrrry.
banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
Po dzisiejszym robię przerwę
Ale faktycznie szybciej się ładują
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.