Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Edit: Sorry, doczytalem wlasnie, ze miales taki problem.
Edit: @ksionc
Masz troche racji, niestety.
A teraz juz zupelnie serio, jak byscie obstawili przyczyne mojego ataku:branie wcześnie tramalu czy faktycznie stres i przemeczenie - pracuje na etacie przy komputerze, a po robocie zapierdalam na swojej dzialalnosci gospodarczej rowniez przu kompie. Prosze pomozcie mi trafic diagnoze, bo przyznam, ze jestem lekko zaniopokojony. Z gory dzieki!
Przypomina mi to dyskusję w dziale Morfina/Heroina o szkodliwości palenia z folii aluminiowej. Ćpunki strasznie martwiły się o swoje zdrowie na które zgubny wpływ ma wpływ folia aluminiowa. A hera? Co tam, to przecież pazłotko tak ich wyniszcza. pozdrawiam!
PS. Dalej proszę Was moje kochane ćpunki o próbe zdiagnozowania przyczyny ataku padaczki. Please!!
looki pisze:
PS. Dalej proszę Was moje kochane ćpunki o próbe zdiagnozowania przyczyny ataku padaczki. Please!!
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Jesli ktos ma jeszcze jakies pomysly(tylko nie debilne) to niech da znac, kazda rada bedzie dla mnie cenna! Mam 23 lata a juz mi sie zdrowie tak pierdoli... :(
Piszcie kiedykolwiek
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.