Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 8 / 1 / 0
podobno moge sie starac o rente jako ze jestem narkomanem od 14 roku zycia i starac sie o rente pielegnacyjna na hcv. Chciałem sie dowiedziec czy ktos wykorzytal mozliwosc wziecia takiej renty, ile to trwa i jakie warunki trzeba spelniac. Z góry dzieki za odp. Jako ze nie znalazlem nic zakladam nowy post.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
nie wiem, ale uważam, że narkomania to choroba i powinni nam płacić co miesiąc conajmniej 1500 zł to byśmy może jakoś żyli i nie musieli biegać i kombinować. Państwo powinno nam także udostępniać za darmo różnorakie leki np. morfinę, kodeinę, benzo itd. Fajnie to sobie wykombinowałem nie ?
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 682 / 7 / 0
renta xD przeciez to nie nagly wypadek, ze w 10 sekund straciles zdrowie, to dlugotrwaly proces na ktory miales wplyw wiec chuj ci w dupe a o rencie zapomnij plebie jebany
Sun Was High (So Was I)
  • 52 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: GhostFace »
zadnej renty...to ze ktos cpa to jego sprawa..nie po to planuje zostac milionerem :p zeby potem moja kasa szla na cpunow
Livin Life In A Fast Lane
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
shelmo pisze:
podobno moge sie starac o rente jako ze jestem narkomanem od 14 roku zycia i starac sie o rente pielegnacyjna na hcv. Chciałem sie dowiedziec czy ktos wykorzytal mozliwosc wziecia takiej renty, ile to trwa i jakie warunki trzeba spelniac. Z góry dzieki za odp. Jako ze nie znalazlem nic zakladam nowy post.
Prywatny psychiatra. Zdiagnozowanie schizofrenii, renta i recki na klony. Jednak najpierw trzeba w to zainwestować...
  • 204 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaitylkoja »
NiezdrowyAntoś pisze:
renta xD przeciez to nie nagly wypadek, ze w 10 sekund straciles zdrowie, to dlugotrwaly proces
a od kiedy rente mozna dostać tylko za nagły wypadek?
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: abc2 »
yam'teoretyk pisze:
Prywatny psychiatra. Zdiagnozowanie schizofrenii, renta i recki na klony. Jednak najpierw trzeba w to zainwestować...
I ile taki schizofrenik dostanie renty?
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
abc2 pisze:
yam'teoretyk pisze:
I ile taki schizofrenik dostanie renty?
koło 450pln
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
550
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 19 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: denki »
w niemczech pani domu ma rente 800euro :D

czyli tak baba co nie pracowala , tylko pilnowala dzieci SWOJE i gotowala mezowi obiadki i prala skarpety
Nie znam się, nie ćpam, nie ćpałem, tylko sie edukuję.
Do niczego nie namawiam, nic nie sugeruję, nic nie wiem, to co piszę nie wiem czy jest prawdą, tylko zasłszane, przeczytane albo komuś się śniło.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.