Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Na początku miałem bardzo mocnego kopa i panowałem nad wszystkim (czułem sie tak jak po połówce).
Po godzinie załączyła mnie mocna szwędaczka i byłem roztrzęsiony jak galareta, oczy myślałem że mi wyskoczą podobnie jak serce. Zacząłem trochę się bać bo nigdy mnie tak mocno nie wystrzeliło. Po 12 godzinach zaczęło mnie powoli puszczać ale zaczęły sie trudności z oddychaniem, bóle w klatce piersiowej i czułem że mam bardzo podrażnione gardło przez spływy. Do teraz mam takie bóle. Czy to normalne po takiej dawce? Mieliście tak już?
Może to przedawkowanie? Proszę o wasza pomoc w tej sprawie.
konopie dla wolności!
Sadzić, Palić, Zalegalizować ! !
Czy to normalne po takiej dawce?
1,5g, miałam podobne objawy ale mi bóle minęły, więcej tego kurwa już nie powtórze![]()
zależy w jakim stopniu ten towar był zanieczyszczony to też robi swoje :-p ....
konopie dla wolności!
wypluć wkurwia to najbardziej
konopie dla wolności!
Niccolò Machiavelli
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.