chyba bardziej małemu jackowi chodziło o lansowanie się typu "ja już z tym skończyłem i już nie jestem ćpunem"
Bo chodziło ci o lans i nie wyszło.
Dobrze, że jesteś przekonany na 100% rzucić używki, rozpatrzyłeś bilans i widocznie wyszło na minus. Jeśli Ci pomoże to napiszę delikatniej od ksionca. Nie wchodź tutaj, staraj się w ogóle nie dopuścić myśli o narkotykach, nie pij alko narazie ono osłabia wolę i robimy tego czego normalnie nie czynimi. Zajmij się czymś intersującym, najlepiej jest się zakochać. Szybko zapomnisz ;-) Pozdro
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Od jutra rzucam.
Dobrze, że jesteś przekonany na 100% rzucić używki, rozpatrzyłeś bilans i widocznie wyszło na minus. Jeśli Ci pomoże to napiszę delikatniej od ksionca. Nie wchodź tutaj, staraj się w ogóle nie dopuścić myśli o narkotykach, nie pij alko narazie ono osłabia wolę i robimy tego czego normalnie nie czynimi.
Wyrzekanie się czegokolwiek niczego nie daje - nie da się uciec od takich rzeczy - to nadal walka. kluczem jest zrozumienie dlaczego to robisz ,co Ci to daje ,jak to zastąpić ,zrozumieć jakie to w istocie głupie ,etc - wtedy problem znika. dzięki takiemu podejściu od 2,5 tygodnia nie pale fajek ,co jest dla mnie sporym osiągnięciem: )
anonimus pisze: no i dupa, detox chuj strzelił, wczoraj spożyłem sobie gram benzydaminy ... w piątek pójdzie 1,5 ;-)
A wogóle to przyjeb z 3-4 g. Odechce ci się tego całego ćpania.
Hurra, diese Welt geht unter
BTW mialem juz nic nie brac, ale nadazyla sie fajna okazja i chuj z bicza strzelił ...
Od jutra rzucam.
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.
Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.