Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Cześć chciałem wam się czymś podzielić mam przepisane adhd jestem młody mam 18 lat w 4 klasie liceum przez 3 miesięcy łykałem Medikinet codziennie około 300-450 mg. jako że mam to zdiagnozowane to myślałem że nie jest to groźne występowali zimne poty nieprzyjemny zapach potu nerwowe zachowania sucho w ustach nie czułem czasami niektórych kończyn typu kawałka pleców końcówek stóp czy penisa. Lodowate kończyny bezsenność schudłem 8 kilo w 2 miesiące i byłem bardzo wrażliwy i emocjonalny. Jednak po ostatniej maturze rzuciłem to z dnia na dzień ponieważ robiłem to z myślą dostania się na darmowe studia dzięki którym mogłem pozwolić sobie na wynajęcie własnego lokalu aby rozwijać własną pasje teraz zaczynają się studia i chciałbym brać 1/2 tabelki tygodniowo o mocy nie przekraczającej 60mg i mam pytanie czy może potencjalnie wpierdoli. Mnie w uzależnię ponieważ aktualnie nie mam parcia na lek i na zarzucie go od 5 miesięcy nie tknąłem leków ale fakt tego że nauka idzie mi łatwiej po dawce 10 mg Zastanwiam się czy dobrym pomysłem będzie zażywanie i czy moja przeszłość może wjebac mnie w nałóg pls proszę o szczerą pomoc
  • 5 / / 0
Słuchajcie jeśli 1—2 dni brałem duże dawki średnio 40 mg medikinetu kilka godzin oralnie to czy jutro znowu te 10mg terapeutyczne(i po kilku godzinach znowu 10mg)
Czy to nie ma sensu i musi byc dluzsza przerwa?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.

Lek na bazie LSD firmy Definium zmniejszył objawy lęku. Trzeci pozytywny wynik fazy III

Definium Therapeutics poinformowało o pozytywnych wynikach badania fazy III Panorama, w którym oceniano DT120 ODT – farmaceutyczną formulację lizergidu (LSD) – u dorosłych z uogólnionym zaburzeniem lękowym (GAD). Pojedyncza dawka 100 µg istotnie zmniejszała nasilenie objawów w porównaniu z placebo, a efekt utrzymywał się przez 12 tygodni. To trzecie pozytywne badanie fazy III programu DT120 ODT, po wcześniejszych wynikach w GAD i dużej depresji.

Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie

Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.