Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
65
13%
Zażywając stymulanty
38
8%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
25
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
108
22%
Nie wychodząc z domu
177
35%
Dużo mówiąc
11
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
19
4%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 500

ODPOWIEDZ
  • 115 / 9 / 0
Ahh te osrane (a raczej niezbyt) problemy z jelitami po thio. Tak o nich bardzo zapomniałam
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 377 / 48 / 0
@Poluska
Problemy z jelitami to będziesz mieć jak skręta złapiesz xD Zobaczysz jak to jest co pół godziny na kiblu ładować, bidet/prysznic będzie twoim najlepszym przyjacielem jak woda z dupska będzie lecieć z gigantycznym ciśnieniem.
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 54 / 8 / 0
Chyba gorsze od wody z dupy jest wyjebanie z siebie w trakcie ciągu 3kg gówna które rozpierdala tak dupsko że nawet czuć ból w trakcie ciągu, najgorzej jak leci jedna konkretna rakieta która ledwo przechodzi pozniej przez kibel
  • 1570 / 411 / 13
wsadziłbym se takiego kloca z powrotem do dupy żeby móc wysrywać go jeszcze raz…

UWOLNIĆ ORKĘ
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5 / / 0
Jak tam się przypatrujecie na nowe planowane zmiany w prawie tj sprzedaż leków z kodeiną OTC na pesel by ukrócić smurfing po aptekach. Obawiam się że odetną nam kurek z łatwym i bezproblemowym dostępem do naszej kochanej kody. Ciekawe co na to właściciele UNII gdy stracą miliony generowane przez ćpunów.
  • 36 / 1 / 0
Nic takiego się nie stanie, póki co kodeina jest nie na pesel i cieszmy się z tego xD .
myj wodą ryj ;)
  • 1570 / 411 / 13
mało to razy jakiegoś żula albo kolegę prosiłem jak mi dwóch paczek nie chcieli sprzedać a nie chciało się latać po aptekach %-D

a zresztą chujtam - ubędzie opiowraków, przybędzie dextronautów :korposzczur:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5 / / 0
A widzisz bo zmiany miały też obejmować zarówno kodę jak i dexa i pseudoefedrynę więc grupa poszkodowanych byłaby większa :płacz:
No nic info o tym było w połowie sierpnia ustawy chyba dalej nie przedstawiono więc chyba na razie się nie zapowiada
  • 115 / 9 / 0
To nic dla mnie, jak bede chciala sie porobic to i tak mi w moim stanie fizycznym jedna paczka wystarczy XD
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.

Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.