4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / 2 / 0
Pytanie: jaki jest najmocniejszy roztwór z mefedronem, który można przygotować po wymieszaniu z wodą / solą fizjologiczną? Chodzi o to, jaka max ilość mef na 1 ml będzie bardzo dobrze rozpuszczona? Przykładowo da się rozpuścić (w miarę całkowicie, powiedzmy w 90%) np 1g w 10 ml? Więcej? Mniej? Może to bardziej w 20 ml 1g? Zupełnie nie jestem w stanie jakoś racjonalnie tego wyliczyć / wyobrazić sobie. A zanim będę robił i sprawdzał, chciałbym coś teoretycznie założyć (potrzebuję możliwie mocnego roztworu do „psikacza” do nosa domowej roboty). Ktoś sprawdzał lub rozpuszczał jakieś większe ilości?
  • 170 / 32 / 0
Normalnie kilkadziesiąt miligramów na mililitr, ale zanieczyszczenia mogą to zmieniać. Jak do wody tej dodasz mefedronu to nie dodawaj soli już.
  • 4 / / 0
Co najlepiej wam się pije na fazie, izotoniki odpadają w moim przypadku bo za każdym razem czuje kapora w mordzie a rano czuje sie bardziej odwodniony niż w przypadkach gdy piłem np sok xD, może to też kwestia gum które żuje, za każdym razem są to truskawkowe orbity, może macie lepsze zamienniki bądź sposoby jak zahamować szczękę aby uniknąć potrzeby żucia gumy która swoją drogą robi mi straszne podrażnienia podniebienia oraz języka
  • 117 / 28 / 0
Coca cola zwykła ta z cukrem, nie zero, nie pepsi (obrzydlistwo), nie cherry lime i inne chuje muje. Poprostu zwykła cola, jest zajebista w smaku, zawiera od chuja cukru i kofeine czyli to co bylo mi potrzebne na fazach wszelakich :D mialam w swoim życiu etap gdzie pilam po 2 litry coca coli dziennie %-D (waze 45kg przy wzroście 172 o dziwo!) i nie zauważyłam zadnych negatywnych skutków z tego plynacych. Co do gum do zucia, rowniez mam jedne jedyne ulubione gumy, orbit zielone. Moim zdaniem mają dobrą proporcje słodyczy do mięty, po owocowych bardziej mi burczało w brzuchu, zdarzalo sie tez ze mnie pobolewał żołądek. Po miętowych w większej ilosci tez tak mam, natomiast nie az tak stad wybieram właśnie je, w smaku tez mi bardziej smakują ;).
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku

Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.