wycięto vendora, o źródłach piszemy w S+ - nv13
26 sierpnia 2026kwasiarz pisze: Jak dla mnie fenek u topowych dostawców to ciągle ten sam, tylko organizm już tak nie reaguje@ledzeppelin2 dobrze mówi. Zmęczone układy neuroprzekaźników nie odbierają Fenibutu tak jak wcześniej. Wykształca się także tolerancja.
Najpierw 0.8g, potem 1.2, 1.6 i teraz od paru miesięcy 1.8. Zazwyczaj raz na tydzień.
Z ciekawostek tolerancja skoczyła jak zrobilem mixa z alkoholem(nie były to duże ilości), poza tym nie ma znaczenia czy miałem przerwe 3 dni czy 3 tygodnie od ostatniego razu.
Tak że pytanie jest jak obniżyć tolerancje, skoro 3 tygodnie nie pomogły to czas niewiele pomaga
24 września 2026Czas019 pisze: Nie wiem jak z jakością ale tolerancja na pewno wzrasta. Nabyłem 100g rok temu i teraz nadal działa, ale o wiele słabiej
Najpierw 0.8g, potem 1.2, 1.6 i teraz od paru miesięcy 1.8. Zazwyczaj raz na tydzień.
Z ciekawostek tolerancja skoczyła jak zrobilem mixa z alkoholem(nie były to duże ilości), poza tym nie ma znaczenia czy miałem przerwe 3 dni czy 3 tygodnie od ostatniego razu.
Tak że pytanie jest jak obniżyć tolerancje, skoro 3 tygodnie nie pomogły to czas niewiele pomaga![]()
Co do obniżenia tolerki, to zrób sobie kolejne 3-4 tygodnie przerwy i spróbuj brać wtedy Fasoracetam. Podjęzykowo wystarczy 20-30mg raz, lub dwa razy dziennie. No i zrezygnuj z picia.
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.