Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 589 / 32 / 0
Jak dla mnie fenek u topowych dostawców to ciągle ten sam, tylko organizm już tak nie reaguje 😉 @ledzeppelin2 dobrze mówi. Zmęczone układy neuroprzekaźników nie odbierają Fenibutu tak jak wcześniej. Wykształca się także tolerancja.
  • 1019 / 185 / 0
Ja dzisiaj odbiorę fenibut ffa i f-fenibut od cut.Mam nadzieję że po 10 letniej przerwie od tego środka poczuje trochę magi:)

wycięto vendora, o źródłach piszemy w S+ - nv13
  • 16 / 6 / 0
26 sierpnia 2026kwasiarz pisze:
Jak dla mnie fenek u topowych dostawców to ciągle ten sam, tylko organizm już tak nie reaguje 😉 @ledzeppelin2 dobrze mówi. Zmęczone układy neuroprzekaźników nie odbierają Fenibutu tak jak wcześniej. Wykształca się także tolerancja.
To nie tak. Tolerancja nie niweluje przeciwlękowego działania Fenibutu, co najwyżej znika euforia. A część tego szajsu, który obecnie jest na rynku nawet nie działa przeciwlękowo, jedynie powoduje jakieś zamulenie, coś na kształt kaca. I nie mówię, że wszystko co dostępne tak działa. Po prostu jedna partia od vendora x działa dobrze, a następna partia od tego samego sprzedawcy powoduje opisane wyżej objawy.
  • 1019 / 185 / 0
@Comandorebombardiero ja jestem właśnie po testach i f-fenibut właśnie wywołuje jakieś takie dziwne zamulenie coś w rodzaju kaca a na drugi dzień mało głowy nie rozerwie (jakieś takie dziwne strucie).Fenibut ffa za to działa przyjemnie,daje tego kopa i pcha człowieka do przodu,działa też przeciwlękowo.
  • 1 / / 0
Nie wiem jak z jakością ale tolerancja na pewno wzrasta. Nabyłem 100g rok temu i teraz nadal działa, ale o wiele słabiej 🙁
Najpierw 0.8g, potem 1.2, 1.6 i teraz od paru miesięcy 1.8. Zazwyczaj raz na tydzień.
Z ciekawostek tolerancja skoczyła jak zrobilem mixa z alkoholem(nie były to duże ilości), poza tym nie ma znaczenia czy miałem przerwe 3 dni czy 3 tygodnie od ostatniego razu.

Tak że pytanie jest jak obniżyć tolerancje, skoro 3 tygodnie nie pomogły to czas niewiele pomaga😅
  • 118 / 28 / 0
Chłopie nakurwiasz od roku raz w tygodniu, na logike tolerancja skoczyła... a jak już skoczyła to nie oczekuj spadku po 3 tygodniach, przydaloby sie kilka miesięcy abstynencji żeby posmyrało chociaz czesciowo tak jak na poczatku %-D
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 16 / 6 / 0
24 września 2026Czas019 pisze:
Nie wiem jak z jakością ale tolerancja na pewno wzrasta. Nabyłem 100g rok temu i teraz nadal działa, ale o wiele słabiej 🙁
Najpierw 0.8g, potem 1.2, 1.6 i teraz od paru miesięcy 1.8. Zazwyczaj raz na tydzień.
Z ciekawostek tolerancja skoczyła jak zrobilem mixa z alkoholem(nie były to duże ilości), poza tym nie ma znaczenia czy miałem przerwe 3 dni czy 3 tygodnie od ostatniego razu.

Tak że pytanie jest jak obniżyć tolerancje, skoro 3 tygodnie nie pomogły to czas niewiele pomaga😅
Dużo pijesz alkoholu? Bo ja też zazywałem Fena raz w tygodniu przez kilka lat i to w dawkach znacznie większych niż twoje, i jak dla mnie 3 tygodnie przerwy robiły dużą różnicę. Z tym, że ja nie piję w ogóle, a jeśli dobrze pamiętam, to alkohol działa na te same receptory co Fenibut. No i generalnie nie powinno się łączyć Phenibutu z alko.
Co do obniżenia tolerki, to zrób sobie kolejne 3-4 tygodnie przerwy i spróbuj brać wtedy Fasoracetam. Podjęzykowo wystarczy 20-30mg raz, lub dwa razy dziennie. No i zrezygnuj z picia.
  • 3 / / 0
Czy dawka phenibuta ma znaczenie w kontekscie zdrowia np jesli mam wieksza tolerancje to czy 10g moze byc szkodliwe?
  • 16 / 6 / 0
Zależy jak często będziesz używał. Raz w miesiącu nie powinno zaszkodzić, ale przy częstym stosowaniu może oberwac wątroba i nerki, no i syndrom odbicia dwa-trzy dni pozniej może być nieprzyjemny. Jeszcze jest kwestia czystości Fenibutu, obecnie większość tego, co jest dostępne albo jest wymieszane z jakimś wypełniaczem, albo ma przewagę nieaktywnego izomeru, przez co trzeba większych dawek, by osiągnąć porządany efekt.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon

Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.