Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 785 / 120 / 0
@zburzony biorę ten bupropion od trzech dni w dawce 150 i póki co nic nie czuję, może nieco więcej energii ale bez jakiegoś efektu wow czy honey moon jak niektórzy raportują. Paro też jakoś słabo klepie 20 mg i się zastanawiam czy sobie lekko nie zwiększyć. Plus taki że żadnych jazd z ciśnieniem i lękami nie mam póki co, a wiedziałbym bo jestem wyczulony. Może się jeszcze dobrze nie wkręcił albo jestem tak przeżarty ketonami przez ostatnie 10 lat że mnie nie rusza. Na szczęście minęły mi głupie myśli i pokusy żeby poeksperymentować z innymi RoA bo to by się pewnie skończyło niefajnie.
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 1749 / 281 / 0
@mj2086 jeśli nie masz zwiększonego lęku to już jest nieźle, u mnie pojawiał się od pierwszej tabletki, zwłaszcza na zewnątrz byłem spięty i nerwowy. Tez mam łeb poryty latami brania ketonów ale mimo to wyraźnie go czułem za każdym razem jak do niego podchodziłem.
Co do innych RoA to próbowałem nosem, szkoda zachodu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.