Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 86 / 12 / 0
No dokładnie, tak jak mówisz, taki podkład jak najbardziej. Zejdzie bieda kreton i bez kolejnej lajny nie palący będzie jaral szlug za szlugiem dopóki nie usnie, bo czegoś będzie cały czas mu brakować. Jak coś się pierwszy raz je np LSD i nie ma pewności, jaki trip będzie. Jako podkład z wladkiem raźniej
Królowa snu nie daje ale prawdę znaleźć ułatwi. Drogę wskaże do niej krótszą, aby ujrzeć czas zostanie. Kto ją jadł prawdę zna, czas i wiedzę ma losem ziemi włada.
  • 1 / / 0
Takie pytanie jestem bardziej smakoszem kryształków mefedron,klefedron ale nigdy nie brałem samej fety wiadomo nie raz zdarzyła się kreska od kogoś ale nigdy nic nie czułem i potem po kryształki albo byłem po kryształkach i nie miałem porównania teraz mam przerwę ponad miesiąc i chce znów polecieć ale tylko jeden weekend i nie mogę się zdecydować która z tych rzeczy wybrać i pojawił się pomysł żeby pierw zjeść 2 fety a potem kryształki pytanie jeżeli jestem smakoszem kryształków to czy wogle warto się bawić w tą fetę czy będę czuł na początku jakiś nie dosyt a potem jak wejdę na kryształki to nie zrobią one już takiego wrażenia czy może właśnie na odwrót na początku poczuje fajne działanie fety a potem doładuję kryształki i będzie jeszcze lepiej ?czy takie mieszanie ma wogle sens? Potrafię naprawdę duże ilości kryształków zjeść i też czasem mam nie dosyt zależy co się trafi też .
  • 5414 / 996 / 0
fetą się zawiedziesz jak zresz namiętnie ketony
a dorzucając potem kryształy alby sobie układ krążenia obciążysz.
W ogóle nawet jakbyś miał fetę z darknetu 90 procent to na ketonowe leb to jest jak kawka z rana
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 8 / 1 / 0
Ja lubię kryształ mieszać z feta, zawsze na podkładzie z xanem. Przyjemna euforia, zero leków, pobudzenie a jednocześnie błogość wywołana Xanaxem
  • 32 / 1 / 0
Nie warto bawić się w fetę, jeżeli uświadczasz/uświadczałeś/aś dopaminową euforię po kryształach, nie ma sensu kupywać nawet fety nie no bez porównania chyba normalnie, że feta już be gdy wjechał mef/3mmc/itp ;)
myj wodą ryj ;)
  • 3 / / 0
@myszkaszara8 Widać że nigdy nie próbowałeś amfy z lat90/2000 ktora byla kilkukrotnie czystsza i miala wiecej dextro czyli prawoskretna bardziej byla, zero zjazdu, czysty dopaminowy rush, prawie zero zjazdu. Kryształy typu 3cmc to przy dobrej czystej deksamfetaminie totalne gówno, po amfie dobrej to sie czujesz jak super wersja siebie, po 3cmc to jak zezwierzęcony zjeb z betonem w nosie i morda taka obrzydliwie wykręcona że nawet kasjerce w żabce wstyd sie pokazać po waszych zjebanych beta-ketonów hahah
  • 32 / 1 / 0
i tu się kochaniutki mylisz próbowałam kilka razy dobrą fetę. Raz w Sylwestra 2005 i kilka razy w 99. Oczywiście mówimy nadal o tym, co lata teraz na całym Śląsku, czyli 85% nie feta - 5-15% feta .

Od Chemcollabo była dobra feta sto procent feta racemat, tak, że po pasku ci ręce latały same do monitora przez 15 godzin tak wiem ; ) ale my oczywiście nadal rozmawiamy o tym, co lata w pl czyli jednym słowem 85% wypełniacz 15% feta, którego nawet psom się nie chce szukać, bo nie cuchnie ; )
myj wodą ryj ;)
  • 551 / 78 / 0
z autopsji powiem tak - jesli walisz juz ketony, to feta raczej nie zrobi na Tobie wrażenia (duze szanse ze wpadniesz w spirale dorzutek, bo efekt Cie nie zadowoli)

druga kwestia, tez z autopsji, to zauwazylem ze po zmieszaniu fety z kamieniem na drugi dzien jest nieporownywalnie wieksza zwala niz gdy bierzemy kazda substancje z osobna, solo - warto o tym pomyslec, ten mix jest ciezki dla serca i organizmu. no i jak krysztal pusci, to feta zazwyczaj jeszcze dlugo trzyma ;p

połączono temat z poprzednim już istniejącym ~ kwik
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.