Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
18 sierpnia 2026OjciecPio2 pisze: @SzatanskiSkoczek a czy te tripy prowadzą cię do jakiejś większej harmonii i spokoju w życiu? Praca / DOM / rodzina / edukacja
W niedzielę kolejny Trip z MVP, tym razem z ziomkiem, zobaczę tym razem co mi pokażą
10 września 2026high4you pisze: Witam. Zakupiłam growkit full auto golden teacher na stronie mykozerca.pl. Stoi od 25.08.2026 czyli już ponad 2 tygodnie. Postawiony na szafie, światło ma, pokój wietrzony, temperatura idealna, widać że dobrze nawilżony a zero pinówmyślicie że jest jeszcze szansa że coś urośnie czy niewypał i wyrzucić to?
12 września 2026awonor pisze:poczekaj, tez mialem growkit full auto GT, trzymalem go w sporym zaciemnieniu i nie wietrzyłem przez 2tyg (zgodnie z instrukcją). ciastko porosło kożuchem zdrowej grzybni, a piny wystartowały dopiero jak zacząłem wietrzyć worek i przestawiłem zestaw bliżej okna (nie w pełne słońce - w rozproszone, ale teraz juz na pewno nie miały wątpliwości kiedy jest dzień a kiedy noc)10 września 2026high4you pisze: Witam. Zakupiłam growkit full auto golden teacher na stronie mykozerca.pl. Stoi od 25.08.2026 czyli już ponad 2 tygodnie. Postawiony na szafie, światło ma, pokój wietrzony, temperatura idealna, widać że dobrze nawilżony a zero pinówmyślicie że jest jeszcze szansa że coś urośnie czy niewypał i wyrzucić to?
Mozesz wachlowac jak chcesz. Ja zaczynam wachlowac dopiero jak piny sie pojawią.
Z growkitami czasami tez roznie bywa. Jeden mi sie taki trafil ze nawet po 3 tygodniach piny nie wyszły, i zrobil sie zeielony. A jeden rekordzista to ponad pół roku owocował cały czas. Zapasów mi narobił ze na kilka lat mi to starczy.
Ciekawi mnie jaka jest różnica między naturalnym suszczem a taką czystą.
Wiecie może jak z sezonem na łyse? Czas najwyższy. Ale to nie ten wątek - wiem, ale może ktoś coś?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?