ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Pulze też przez jakiś czas paliłam, tzn. podgrzewałam, ale jednak wolę Glo. Kiedyś co komu bardziej pasuje. Trzeba wypróbować samemu.
  • 4 / / 0
ja używam glo hyper pro i ploom aurado tego wkłady tytoniowe a nie smakowe. Przerzuciłem się z zwykłych fajek bo nie jebie tak kondycji a regularnie trenuje więc to dla mnie ważne. Snusy też czasami używam jak nie mogę w danym miejscu zapalić. Glo ma wyswietlacz i dłuższe wkłady i lepiej się pali ale znowu ploom aplikacje na telefon z którą łączy się podgrzewacz i można tam sobie zmieniać tryby palenia,sprawdzić stan baterii i "namierzyć" w promieniu 30 m podgrzewacz jak się zapomniało gdzie ,położylo
  • 93 / 3 / 0
Cholera nie mogę tych podgrzewaczy. Nie daje w płuca, tak jak prawdziwy papieros, a jeszcze smaków pełno, ale nawet papierosowy papierosa nie przypomina. Pozostaje przy tradycyjnych fajkiach.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat

Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.