Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 666 / 163 / 0
01 września 2026Annihilator pisze:
jadam tylko od święta, tolerancja bliska zeru, nigdy nie robiłem ciągów na opio
prawdopodobnie dlatego te nudności.
spróbuj wrzucić najpierw mało, np 1/5 przewidywanej dawki, odczekaj kwadrans (powiedzmy) i dopiero zapodaj resztę.
  • 1 / / 0
Ile czasu od ostatniej dawki trmadolu( 200mg ) mogę walnąć 3-4 mmc ? Żeby nie dostać zespołu serotoninowego 24 h ?
  • 174 / 22 / 0
Brał ktoś tramadol z SSRI lub SNRI?
  • 2 / / 0
Dostałem Poltram jako zamiennik Nurofenu Plus. Miałem go przyjmować stopniowo, zmniejszając dawkę, a cały plan był rozpisany na około półtora miesiąca. W międzyczasie zaczęły mnie jednak boleć zatoki i przez to zacząłem brać go częściej, zupełnie nie patrząc już na dawkowanie. W efekcie całość, która miała mi wystarczyć na półtora miesiąca, zużyłem w niecałe dwa tygodnie.

Po Poltramie nie czułem właściwie żadnego działania narkotycznego, jedynie strasznie się pociłem i cały czas było mi zimno. Kiedy nagle mi się skończył, wróciłem do kodeiny. Teraz mam wizytę u lekarza dopiero pod koniec września i szczerze mówiąc, nie wiem, co mu powiedzieć i jak mu to wszystko wytłumaczyć.
  • 154 / 20 / 0
13 września 2026kropka855 pisze:
Brał ktoś tramadol z SSRI lub SNRI?
Tak. Z wieloma. Nic się nie działo. Dawki nie były kosmiczne, może 400mg tramca na dobę i normalne dawkowanie SSRI/SNRI
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?

Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.