Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Siemka, nie mogłem znaleźć tego konkretnego miksu, albo nie orientuje w tych bardziej fachowych nazwach. mefa u mnie codziennie 2-4g+-, a na noc alprazolam 2mg czasami 2mgx2. No duckduckgo nie poleca (jak to duckduckgo). Czy taka mieszkanka da radę funkcjonować żeby po paru wyrwać się z ciągów, odcina xanem, i next day olreplay? 😰😰 Wiem, że alprazolam zbijają mi eufo z mefy, może nawet to i lepiej bo" już do niej nie ciągnie. Czytałem gdzieś jednak, że xa+mef mocno siada na ukadk krążenia itp, itp. "mix bezpieczny w odpowiednich ilościach, czy jednak fatalny pomysł?😰

na forum używam nazw substancji, nie nazw handlowych

Sero
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2026 przez rapsyfrompoland, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 5 / / 0
alprazolam przy mefedronie właśnie odciąża układ krążenia, zmniejsza ciśnienie i szybkość bicia serca, uspokaja
Bierz najlepiej na noc po zabawie żeby się wyciszyć i zasnąć
  • 6 / 1 / 0
Ja uwielbiam miks mefedronu + alprazolamu. Jak się konkretnie nafuram, łykam benzo i czuję przyjemną błogość, znikają leki pomefedronowe, jednocześnie nie zbiją mi to fazy, mam chęci na wszystko
  • 404 / 39 / 0
06 sierpnia 2026PocalunekPosejdona pisze:
alprazolam przy mefedronie właśnie odciąża układ krążenia, zmniejsza ciśnienie i szybkość bicia serca, uspokaja
Bierz najlepiej na noc po zabawie żeby się wyciszyć i zasnąć
Wiesz niby uspokaja, serce nie bije tak mocno alpra maskuje objawy ale to że nie bije szybko to nie znaczy że dobrze działa na układ krwionośny , może wystąpić nadciśnienie tętnicze przy normalnym biciu serca.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.