uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 12879 / 2513 / 0
Dla P1 to jeszcze za wcześnie - raczej z końcem września możesz się spodziewać.
  • 1076 / 93 / 0
Rozumiem. Muszę sobie planować takie wypady, ponieważ mam daleką drogę do przebycia w tym celu. Taki 26 września to według Ciebie odpowiednia data by zebrać plon? To jest koniec września. O ile coś tam przetrwało...
  • 12879 / 2513 / 0
Wcześniej mogłem wprowadzić w błąd. Miałem tak naprawdę P1 x Early Skunk - zakwitły mi bardzo szybko bo jeszcze w lipcu i w optymalnym stanie były pod koniec września. Czysty P1 zapewne będzie gotowy trochę później. Gdybyś wiedział, kiedy zakwitły, to byłaby spora wskazówka.
P1 to klasyk pod nasze niebo więc da sobie radę.
  • 1076 / 93 / 0
Każdy popełnia błędy. Nic się nie stało.
Jak to rozpoznać? Od przedługiego trzymania w domu, kiedy to zrobiłem desant, nie widziałem moich dziewczyn od 17 lipca tego roku. Coś z pręcikami było?:/
  • 12879 / 2513 / 0
Czyli w zasadzie nie wiesz, czy jeszcze żyją. Tak, pręciki mogą być wskazówką, ale nie wyrocznią. Rozumiem, że nie chce Ci się bawić w badanie trichomów więc oceń "na oko". Powinieneś wiedzieć, jak wyglądają dojrzałe kwiaty.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę

Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.