uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 12877 / 2513 / 0
Dla P1 to jeszcze za wcześnie - raczej z końcem września możesz się spodziewać.
  • 1076 / 93 / 0
Rozumiem. Muszę sobie planować takie wypady, ponieważ mam daleką drogę do przebycia w tym celu. Taki 26 września to według Ciebie odpowiednia data by zebrać plon? To jest koniec września. O ile coś tam przetrwało...
  • 12877 / 2513 / 0
Wcześniej mogłem wprowadzić w błąd. Miałem tak naprawdę P1 x Early Skunk - zakwitły mi bardzo szybko bo jeszcze w lipcu i w optymalnym stanie były pod koniec września. Czysty P1 zapewne będzie gotowy trochę później. Gdybyś wiedział, kiedy zakwitły, to byłaby spora wskazówka.
P1 to klasyk pod nasze niebo więc da sobie radę.
  • 1076 / 93 / 0
Każdy popełnia błędy. Nic się nie stało.
Jak to rozpoznać? Od przedługiego trzymania w domu, kiedy to zrobiłem desant, nie widziałem moich dziewczyn od 17 lipca tego roku. Coś z pręcikami było?:/
ODPOWIEDZ
Newsy
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.