Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 665 / 163 / 0
01 września 2026Annihilator pisze:
jadam tylko od święta, tolerancja bliska zeru, nigdy nie robiłem ciągów na opio
prawdopodobnie dlatego te nudności.
spróbuj wrzucić najpierw mało, np 1/5 przewidywanej dawki, odczekaj kwadrans (powiedzmy) i dopiero zapodaj resztę.
  • 1 / / 0
Ile czasu od ostatniej dawki trmadolu( 200mg ) mogę walnąć 3-4 mmc ? Żeby nie dostać zespołu serotoninowego 24 h ?
  • 174 / 22 / 0
Brał ktoś tramadol z SSRI lub SNRI?
  • 2 / / 0
Dostałem Poltram jako zamiennik Nurofenu Plus. Miałem go przyjmować stopniowo, zmniejszając dawkę, a cały plan był rozpisany na około półtora miesiąca. W międzyczasie zaczęły mnie jednak boleć zatoki i przez to zacząłem brać go częściej, zupełnie nie patrząc już na dawkowanie. W efekcie całość, która miała mi wystarczyć na półtora miesiąca, zużyłem w niecałe dwa tygodnie.

Po Poltramie nie czułem właściwie żadnego działania narkotycznego, jedynie strasznie się pociłem i cały czas było mi zimno. Kiedy nagle mi się skończył, wróciłem do kodeiny. Teraz mam wizytę u lekarza dopiero pod koniec września i szczerze mówiąc, nie wiem, co mu powiedzieć i jak mu to wszystko wytłumaczyć.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę

Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.