Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 5412 / 995 / 0
juz pewnie to zrobiles. na pewno wysypac to do suszenia luzem
Nigdy szczerze nie mialem z tym problemu a mialem kiedys 20gram
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3 / / 0
Wybacz moderatorze, ale w dziale miksy nic sie nie dzieje a zastanawia mnie jak reaguje 3cmc z zolpidemem (nasen) ? (Chociaz w sumie to nie miks, a bardziej próba niwelacji skutków ubocznych)

Planuje wziac 3cmc z 4cmc by przypomniec sobie dawne czasy i zastanawiam sie czy na koniec zabawy nie zabrac sobie wspomagacza do snu ;)
  • 1 / / 0
W grudniu zeszłego roku po połączeniu emki z 3cmc przeszłam zespol serotoninowy i zastanawia mnie to dlaczego od tamtej pory temat przestał na mnie działać, w sensie czuję że coś wzięłam - serce mi wali, pobudzenie itp ale euforii i jakiejkolwiek przyjemnej fazy nie ma, po prostu ZERO. Oczywiście robiłam przerwę od wszystkiego najpierw miesiąc i bylo tak samo a potem na ok pół roku przestałam brac kamyka i byłam pewna że po takim czasie na pewno coś zadziała. No i dupa po półrocznej przerwie temat nadal na mnie nie dziala, moze ktoś wie czym jest to spowodowane?
  • 9727 / 1924 / 2
29 sierpnia 2026ledzeppelin2 pisze:
juz pewnie to zrobiles. na pewno wysypac to do suszenia luzem
Nigdy szczerze nie mialem z tym problemu a mialem kiedys 20gram
Miałeś pewnie czysty towar a on miał wilgotny lub słabo oczyszcozny. Jak towar się tak zachwouje to bym go wyrzucił.

Co do pytania wyżej - skąd w was ta wiara, że przerwa od ćpania wszystko wyprostuje i nagle magicznie zacznie działać ?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.

Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.