Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Witam. Zakupiłam growkit full auto golden teacher na stronie mykozerca.pl. Stoi od 25.08.2026 czyli już ponad 2 tygodnie. Postawiony na szafie, światło ma, pokój wietrzony, temperatura idealna, widać że dobrze nawilżony a zero pinów 🫤 myślicie że jest jeszcze szansa że coś urośnie czy niewypał i wyrzucić to?
  • 1294 / 8 / 0
@high4you poczekaj. Na pierwszy rzut często dłużej czekałem.
18 sierpnia 2026OjciecPio2 pisze:
@SzatanskiSkoczek a czy te tripy prowadzą cię do jakiejś większej harmonii i spokoju w życiu? Praca / DOM / rodzina / edukacja
Wiesz co, na pewno patrzę inaczej na niektóre sprwy, ale czy daje mi to jakiś spokój? Ciężko powiedzieć. Ogólnie mam bardziej przyziemne potrzeby jeśli chodzi o psychodeliki. Oczywiście te doznania, te doświadczenia pokazują mi coś innego i raczej coś z tego zapamiętam, ale mi głównie chodzi o bombę, a grzyby są przyzwoicie mocne.
W niedzielę kolejny Trip z MVP, tym razem z ziomkiem, zobaczę tym razem co mi pokażą 😏
  • 547 / 77 / 0
10 września 2026high4you pisze:
Witam. Zakupiłam growkit full auto golden teacher na stronie mykozerca.pl. Stoi od 25.08.2026 czyli już ponad 2 tygodnie. Postawiony na szafie, światło ma, pokój wietrzony, temperatura idealna, widać że dobrze nawilżony a zero pinów 🫤 myślicie że jest jeszcze szansa że coś urośnie czy niewypał i wyrzucić to?
poczekaj, tez mialem growkit full auto GT, trzymalem go w sporym zaciemnieniu i nie wietrzyłem przez 2tyg (zgodnie z instrukcją). ciastko porosło kożuchem zdrowej grzybni, a piny wystartowały dopiero jak zacząłem wietrzyć worek i przestawiłem zestaw bliżej okna (nie w pełne słońce - w rozproszone, ale teraz juz na pewno nie miały wątpliwości kiedy jest dzień a kiedy noc)
  • 17 / / 0
siemka wiecie moze czy lysiczki już warto szukać ja mazowieeckie
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?