Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2 / 1 / 0
Czyli już nie idzie tego kupić? Te dostępne nie mają nic THC?
  • 1768 / 600 / 0
Próbował ktoś shotów brain wash? Da się tym porobić równie mocno jak fresh bombami? Bo one znikają z rynku i mój sklep ma te nowe
  • 501 / 298 / 0
Władziu, jak masz opcję to skołuj GreenOut w butelce 200 ml, wychodzi najkorzystniej, smak obojętny - wszytkie klepią (choć się delikatnie różnią).
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 3 / 1 / 0
IMG_20260901_214519.jpg
Nie polecam tych specyfików, greenouty o wiele lepsze, pierdolony słaby temat. W sensie porobiło to trochę ale słabo, na dodatek tolerkę mam prawie zerową, ostatni raz piłem greenouta z ponad miesiąc temu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 376 / 46 / 0
@alarmed
Te kiedyś klepaly, greenouty do nie dawna też ale się zmieniło po akcji z sanepidem xD już tylko nie liczne działają
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.