Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 23 / / 0
A czy po przyjęciu bupry dostał ktoś wywołanych objawów ?
  • 306 / 92 / 0
Dla ludzi korzystających z plastrów - przekminiłem, że ten klej na matrycy który zawiera buprę można bardzo łatwo zeskrobać nożykiem. Potem wystarczy uformować z niego kulkę i pod język - o wiele wygodniej się to trzyma niż kawałek plastra oraz szybciej i mocniej wchodzi.
  • 23 / / 0
To mój 3 dzień na 1 mg bupry . Pierwsze 0,5 mg przyjąłem 25 godz po dawce Tramalu , ogólnie zniosła objawy odstawienne . Jedynie dwa dni napieprzal mnie leb dość solidnie . Ogólnie czuje się normalnie . Tak z ciekawości zapytam jak to jest , że u niektórych pojawia się jakiś lepszy humor , motywacja itp ? U mnie nic takiego nie występuje. Ogólnie mam przepisane 2 mg , ale biorę 1 mg
ODPOWIEDZ
Newsy
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?

Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.