4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5412 / 995 / 0
mefa sobie odpusc. Ja kwasa tez nie lubie. Moze jakies 2 cb czy tryptamina typu 4 ho met? mozliwe ze po fakcie stwierdzisz ze to byla fanaberia a nie bedziesz cierpiec z braku serotoniny
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3 / 1 / 0
@ketoniara

Ja w twojej sytuacji nie wiem czy bym się powstrzymał, ale na pewno nie jest to dobra decyzja walić mefa jeszcze przy lekach i średnim stanie psychicznym.

Lepiej odczekaj aż nie będziesz miała wątpliwości, zrób rachunek sumienia i takie efekty jak oczekujesz to bym chyba wjechał wtedy w MDMA.

Pzdr
  • 663 / 160 / 0
MDMA ma więcej sensu tak w ogóle.
  • 1 / / 0
30 sierpnia 2026ketoniara pisze:
hej, pytanie być może retoryczne, ale! mimo prowadzonej skutecznie farmakoterapii mam zwyczajnie ochotę zrobić skok w bok i zwyczajnie zajebac w hanulec i się odmóżdżyć po całości, sęk w tym, że szkoda mi zepsuć trwająca poprawę zdrowia psychicznego. na ogół jest okej, szału nie ma, jak to leki jest stabilnie i tyle, bez fajerwerków, a jednak mam ochote na trochę ognia, bo coś w duszy pcha do zniszczenia:) czasami mieszam dawki pregabaliny która stosuje z nadzieją ze mnie porobi, jednak nic z tego, po prostu na mnie nie działa w sposób stwarzający coś co można nazwać ciekawym stanem. biorę bupropion i robi robotę z pregabalina, czasami alprazolam ratuje dupe, bo taka ze mnie ciamajda zyciowa, ze nie dalabym rady niekiedy inaczej, kwestia chatakteru i mocno zakorzenionych przekonan o samej sobie. Pytanie, czy taki mef, kris, jak zwał tak zwał, najlepiej to jak dla mnie mityczny już 4mmc którego spotkać pragnę od dawna, a nie jakieś klefedrony obrzydliwe mógłby ostro popierdolic styki i wepchac mnie znowu w czarna dziurę i szaleństwo? czasami przytłacza mnie życie tak jak każdego, ale poki jest cel to chomik w kołowrotku sie kręci, tyle ze pragne wyzwolenia z ograniczeń fizycznych i psychicznych, chce poczuć ze fruwam, ze latam, że rozpływam się w cieple, a jednocześnie jestem jak formuła 1, pieprzony zig zag mcqueen. potrzebna mi opinia kogoś kto zażył juz wszystkiego i zna wszytsko... czy odciąć sie znowu takim mefem, czy moze warto spojrzeć obiektywnie i szukać innego wymiaru nagrody? nie chce propozycju tych z rodzaju kwasnych kartonow, to nie dla mnie, zbyt delikatna jestem i przytłaczały mnie mysli, koncepcje i wizje siebie w 10 różnych odmianach własnego życia, zbyt ciezkie gowno psychologiczno filozoficzne. pozdrawiam misie pysie i moze ktos pomoże zagubionej koleżance? idk dziwnie tak pisać o sobie w formie trzeciej, ale seriooo chce stąd wyskoczyć jak magik przez okno tyle ze na 8, czy 9 poziom wrażen by czuc ciarki ;P
Odpuść sobie alpre i pregabe na 48-72h przed sniffowaniem bo to może osłabić działanie. bupropion fajnie działa sam biorę 300mg dziennie i to mniej więcej tak działa że zatrzymuje dopamine/noradrenaline. W praktyce jak chcesz do tego przypierdolic to mniejsze dawki mogą mocniej klepnąć ale może to tylko subiektywne odczucie. Ostatnio waliłem z 300-350mg 4cmc na oko bez tego bupropionu i fajnie mnie porobiło, ale jak walnąłem na bupropionie 100mg to też było w chuj zacnie i podejrzewam że to przez ten lek. Swoją drogą ten wątek to dno kurwa serio, o wszystkim tu piszecie o kwasach o grzybach i innych chujach mujach tylko nie o mefce. Admin mógłby tu zrobić delikatny porządek bo offtop jest jak ja pierdolę. Ja po nowym roku planuje zakończyć obecny detox to może coś skrobnę na temat mmc jak mi się uda dorwać prawilne. Ale pamiętam takie miałem tylko raz i bomba jest nie do zapomnienia. Po prostu wow. Jak sobie ją przypomnę to lepiej ją opisze bo w tym się można zakochać dosłownie. I 0 zwały na następny dzień.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.