The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ja w twojej sytuacji nie wiem czy bym się powstrzymał, ale na pewno nie jest to dobra decyzja walić mefa jeszcze przy lekach i średnim stanie psychicznym.
Lepiej odczekaj aż nie będziesz miała wątpliwości, zrób rachunek sumienia i takie efekty jak oczekujesz to bym chyba wjechał wtedy w MDMA.
Pzdr
30 sierpnia 2026ketoniara pisze: hej, pytanie być może retoryczne, ale! mimo prowadzonej skutecznie farmakoterapii mam zwyczajnie ochotę zrobić skok w bok i zwyczajnie zajebac w hanulec i się odmóżdżyć po całości, sęk w tym, że szkoda mi zepsuć trwająca poprawę zdrowia psychicznego. na ogół jest okej, szału nie ma, jak to leki jest stabilnie i tyle, bez fajerwerków, a jednak mam ochote na trochę ognia, bo coś w duszy pcha do zniszczenia:) czasami mieszam dawki pregabaliny która stosuje z nadzieją ze mnie porobi, jednak nic z tego, po prostu na mnie nie działa w sposób stwarzający coś co można nazwać ciekawym stanem. biorę bupropion i robi robotę z pregabalina, czasami alprazolam ratuje dupe, bo taka ze mnie ciamajda zyciowa, ze nie dalabym rady niekiedy inaczej, kwestia chatakteru i mocno zakorzenionych przekonan o samej sobie. Pytanie, czy taki mef, kris, jak zwał tak zwał, najlepiej to jak dla mnie mityczny już 4mmc którego spotkać pragnę od dawna, a nie jakieś klefedrony obrzydliwe mógłby ostro popierdolic styki i wepchac mnie znowu w czarna dziurę i szaleństwo? czasami przytłacza mnie życie tak jak każdego, ale poki jest cel to chomik w kołowrotku sie kręci, tyle ze pragne wyzwolenia z ograniczeń fizycznych i psychicznych, chce poczuć ze fruwam, ze latam, że rozpływam się w cieple, a jednocześnie jestem jak formuła 1, pieprzony zig zag mcqueen. potrzebna mi opinia kogoś kto zażył juz wszystkiego i zna wszytsko... czy odciąć sie znowu takim mefem, czy moze warto spojrzeć obiektywnie i szukać innego wymiaru nagrody? nie chce propozycju tych z rodzaju kwasnych kartonow, to nie dla mnie, zbyt delikatna jestem i przytłaczały mnie mysli, koncepcje i wizje siebie w 10 różnych odmianach własnego życia, zbyt ciezkie gowno psychologiczno filozoficzne. pozdrawiam misie pysie i moze ktos pomoże zagubionej koleżance? idk dziwnie tak pisać o sobie w formie trzeciej, ale seriooo chce stąd wyskoczyć jak magik przez okno tyle ze na 8, czy 9 poziom wrażen by czuc ciarki ;P
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.