Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 56 / 6 / 0
@Kazik444
Schodziłem z Dulo 2 tyg. w dawce 30, to chyba standardowy schemat schodzenia
  • 26 / / 0
Jak zejść ż sertraliny, brałem kilka dni 25, później kilka dni 50 i kilka dni 100 mg. Łącznie ok. 23 dni. Mogę od razu zejść do 0?
  • 389 / 39 / 0
@sertralinowy czemu chcesz schodzić z tego leku po 23 dniach, zejdź takimi schodami jak wchodziłeś pobądź sobie parę dni na 50 potem na 25 i potem odstaw do 0
  • 26 / / 0
Mega zmęczenie i spadek mocy na siłce, ból brzucha i jakaś taka mgła mózgowa jakby mi IQ spadło.
@CloneserSztuki
  • 389 / 39 / 0
@sertralinowy 3 tygodnie to mało żeby ten lek się rozkręcił potrzebuje miesiąca do dwóch i właśnie w pierwszym miesiącu są takie objawy jakbym na twoim miejscu był na 100mg sertraliny i trzymał hardo ale to już twoja decyzja
  • 143 / 12 / 0
Odstawiam sertraline 100 mg i wchodzę na wortioksetyne 10mg . W porozumieniu z dr. Jestem po ciągu 3 tygodniowym na opio/zolpi/krysztale . Na właśnie rękę od kilku dni jem bupropion 150mg , boje się ze to może pójść w stronę leków i paranoi .
Co o tym sądzicie .
  • 389 / 39 / 0
@Bezniku albo pracujesz z lekarzem albo na własną rękę zdecyduj się, powiedz szczerze jak co bierzesz i jak pomaga, dobry magik ci doradzi ale szukać takiego ciężko w tych czasach. Jak po 3 miesiącach sertralina nie działa w dawce 100 mg można podnieść do 200 i zobaczyć efekt lub zmienić na paroksetynę np lub wenlafaksyne.
  • 143 / 12 / 0
Zostanę na wortio , jeszcze kilka dni pobiorę sertraline w dawce 25 a buorion odstawiłem narazie . Gorzej bo znowu dojebalem do pieca w Piątek i mi namieszało w głowie trochę …
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.