Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Moze źle to aplikowałem
Na drugi dzień 8mg w paru dawkach bylo średnio
Czy na działanie bupry w tym przypadku mial wplyw ciąg na kodzi i dajmy na to gdybym poraczył się buprą z tydzień czasu to zaczęła by lepiej siękać? czy poprostu bupra ma takie działanie i wcześniejszy ciag nie ma znaczenia
I druga sprawa jesli faktycznie chodzi o to "nasycenie receptorkow" to jakie dawki atakować, po 2mg dziennie tak żeby nie było gila czy raczej większe żeby przyzwyczaić organizm i później jak już się nasyci to mniejsze będą lepiej działać ?
Docelowo liczyłem na to ze będę używał 2mg bupry codziennie i coś tam podgrzeje a ja bede bez ciśnienia na inne specyfiki i od czasu do czasu cyknę więcej zeby sie pogrzać
Czy jest to możliwe?
Nie chce mi się już robić rajdów po farmacjach, mierzyć się ze wzrokiem wścibskich idiotek za ladą, niszczyć zdrowia i wydawać lekką ręką ciężko zarobionej gotówki a robię to już od 5 lat
Mam jeszcze 5 norfnów po 8, moge śmiało załatwić więcej, czy ktos pomoże mi ustalić strategię?
Pozdro
Liczę na was kochani
24 sierpnia 2026Tyler Durden pisze: Jeśli ktoś chce to brać w innym celu, albo w miksach, to nie tędy droga, szkoda sobie psuć opcji na wyjście z opio.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.