The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ps; lekarze zaczynają czaić powoli ocb, na jednej stronie do erecept przy wybraniu coaxilu jest notka, że "ze względu na nadużywanie tego leku [...]" blabla.
Dodam, że cały dzień praktycznie nic nie jadłem. Tylko kromkę chleba tostowego pełnoziarnistego
Wczoraj wyćpałem leczniczo 900mg pregabaliny a z 3 dni temu brałem 10mg mianseryny. Nic więcej
And if God hadn't meant for me to get high
He wouldn't have made bein' high so much, like, perfect
Ja dodam, że przy używanym raz w tygodniu tolerka leci... szybko. Największym plusem tia to dostępność łatwa
scalono - nv13
Proszę o scalenie postu.
Osoba wzięła 1 gram tianeptyny w dorzutkach + 450 mg pregabaliny.
Mocno nie jest. Pregabalina wzięła górę, choć ma tolerkę jakąś na nią. Fakt, na każdego działa inaczej. Lepiej to brać jak bozia nakazała. Jak się osoba wkurzyła, że nie działa dorzuciła jeszcze 525 mg pregabaliny
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Cały grzyb a czysta psylocybina: co naprawdę pokazał model obliczeniowy
Pytanie krąży po literaturze od dekady: czy psylocybina wyjaśnia całe działanie grzyba, czy tylko jego część? Praca zespołu z University of the Free State, opublikowana 16 marca 2026 roku w Scientific Reports, próbuje odpowiedzieć na nie narzędziami chemii obliczeniowej.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.