Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 825 / 144 / 0
Próbował ktoś? Podobno to nowy i bezpieczny kannabinoid. Bardzo podobny do zwykłego THC, jak dla mnie nie do odróżnienia.
Kupiłem 1 jointa 1,5g T9HC + CBD. Przyjemna lekka faza, nie takie stymulujące uderzenie jak HHC, odczucia bardziej indica. Naprawdę przyjemne.
Szukam izolatu bo te jointy to drogi interes.
  • 1058 / 153 / 0
Podbijam i proszę o jakieś konkretne raporty, zalety i (subiektywne) wady produktu, rekomendacje.
  • 1 / / 0
mój kolega strasznie to pochwalał, mówił że bardzo dobrze po tym myślał i świetnie się czuł, ale jak dla mnie to była masakra. co prawda to była jedna z moich pierwszych przygód z marihuaną, więc mogłam nie być przygotowana.
za pierwszym razem czułam się okropnie i nie mogłam wogóle myśleć, później praktycznie nic dla mnie nie robiło, a za ostatnim razem jak to paliłam to zaczęłam mieć realistyczne przerażające halucynacje, musiałam dzwonić do koleżanki żeby się upewnić że wojna się nie zaczęła bo słyszałam alarmy trwające ponad 3 minuty
ODPOWIEDZ
Newsy
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat

Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.