19 sierpnia 2026yoshi420 pisze: @Czoug tez nieprawda jest, ze do wapowania ma byc suche ziolo btw. Suchy wiór = słaby medyk, jebać producenta
takze CANTOURAGE to słaby medyk i jebać ich dwa razy.
Najbardziej za to podchodzi mi Canopy Growth. Wszystko od nich jest jakościowe, przesuszone kwiaty się praktycznie nie zdarzają. Aurora obecnie też całkiem przyzwoicie. Odkąd waporyzuję, wolę dopłacić i kupować suszę z górnych półek cenowych, (np mój ostatni faworyt Kush Mints 30% od Canopy, załączam zdjęcie), i tak zabawa wychodzi mnie dużo ekonomiczniej niż gówniany S-Lab czy przesuszony chrust na przecenie. Choć tutaj zdarzają się wyjątki, no i dychy za np 150zł to jaka by nie była, opłaca się wziąć, aby tylko działała. Boveda/Integra też robi spoko robotę w przywracaniu takich trupów do jako-takiej podatności.
14 sierpnia 2026oorety pisze: Wiele czynników na to wpływa. Media niektóre nadal straszą "Legalizacja nie działa, zwiększa liczbę uzależnionych". Trzeba poczekać cierpliwie aż w końcu wprowadzą legal. Szkoda że tak długo to trwa.
Widziałem na youtubie nawet jakiegoś terapeutę co odstawił heroinę i potem zwalał wszystkie grzechy świata na zioło "niszczy mózg, DNA".
To jest tragedia
wczorajMagOgnia pisze:Jak dla mnie Cantourage to bardzo przyzwoity medyk. Kupowałem kilkanaście razy i zawsze byłem zadowolony z jakości. Ostatnio MAC1, Gelato i teraz mam Orange Cake, jestem zadowolony z jakości.19 sierpnia 2026yoshi420 pisze: @Czoug tez nieprawda jest, ze do wapowania ma byc suche ziolo btw. Suchy wiór = słaby medyk, jebać producenta
takze CANTOURAGE to słaby medyk i jebać ich dwa razy.
Najbardziej za to podchodzi mi Canopy Growth. Wszystko od nich jest jakościowe, przesuszone kwiaty się praktycznie nie zdarzają. Aurora obecnie też całkiem przyzwoicie. Odkąd waporyzuję, wolę dopłacić i kupować suszę z górnych półek cenowych, (np mój ostatni faworyt Kush Mints 30% od Canopy, załączam zdjęcie), i tak zabawa wychodzi mnie dużo ekonomiczniej niż gówniany S-Lab czy przesuszony chrust na przecenie. Choć tutaj zdarzają się wyjątki, no i dychy za np 150zł to jaka by nie była, opłaca się wziąć, aby tylko działała. Boveda/Integra też robi spoko robotę w przywracaniu takich trupów do jako-takiej podatności.
one by one we will take you
dzisiajjezus_chytrus pisze: Czemu te droższe susze wychodzą bardziej ekonomicznie, niż S-Lab? Gramatura ta sama (w sensie gram to gram), nabija się tyle samo, a cena śmiesznie niska... Chodzi o to, że s-laba trzeba kilkukrotnie więcej zużyć, żeby był ten sam efekt?
Duży czynnik w jakości pełni data ważności suszu - im dłużej leży na magazynach (jeszcze w plastikowych pojemnikach, które nie są zbyt dobre do długiego przetrzymywania suszu), tym cenne kannabinoidy i terpeny po prostu się coraz bardziej ulatniają z upływem czasu.
Dlatego ogromnie szanuje apteki gdzie pracują farmaceutci znający się na rzeczy, czasami można wtedy przed zakupem susz np zobaczyć i powąchać.
A dobry outdoor - słońce, ziemia, nawozy organiczne, curing w słoiku i może wyjść naprawdę dobry susz. Oczywiście daleki od Auror pod względem mocy, ale nowoczesne automaty mają już wygląd i moc kwiatów nie odbiegający od sezonów. To nie stare czasy.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.