Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 383 / 8 / 0
Możesz co 3 nawet 4 dni i nic się nie dzieje (u mnie) oprócz tego, że to jest nawyk i psychika ciągnie żeby puknąć
  • 303 / 92 / 0
W buprenorfinę też można się porządnie wjebać i nie mam na myśli jedynie zależności fizycznej. Uwielbiam ten buprowy głęboki spokój i relaks, bez niej nie zacznę dnia ani nie pójdę spać. Dzięki niej zapomniałem też co to bóle kręgosłupa, a dodatkowo w miksach z depresantami jest naprawdę kozacka jeśli chodzi o rekreację.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.