Udało mi się ostatnio wyłapać kilka blistrów OXYDUO 20oxy+10 nalokson .
Szukałem tu informacji ale nie widzę wzmianki o tym konkretnie leku .
Czy aż tak bardzo Sertralina w dawce 100 blokowała działanie Oxy??
Zaczynałem od 20 a kończyłem na 140 w jednej dawce . Jest czasami troszkę przyjemnie czasem miałem noody krótkie , ale jak na ta substancje liczyłem na coś więcej . Tabletki gryzę na pył i połykam brałem tez na pusty żołądek . Czy ja mogę coś jeszcze żeby poczuć działanie oksykodonu ??
Szkoda mi tych tabletek bo wchodzą jak cukierki a nie opioid :((
A masz tolerancję na opioidy, jakas konkretna dawka kody, tramca, majki itp? Jesli nie masz tolerki to bylby to absurd, gdyby 140mg oxy Cie nie ruszalo. Nalokson ma tylko ~3% biodostępności przy doustnym podaniu, ale przy jedzeniu 7 tabletek (70 mg naloksonu) moze juz chyba troche psuc dzialanie, jadles kiedys czyste oksy? Z kontekstu Twojej wypowiedzi wynika, ze nie, wiec albo nalokson albo sertralina tutaj mieszaja. Najlepiej zrob tez na wlasna reke research, czy ta sertralina nie wchodzi w interakcje z oxy, ja na antydepach sie za bardzo nieznam.
Znam to, ja tez preferowalem kode ponad silniejsze opio, dopiero po sprobowaniu morfiny mi sie odmienilo. Co do tego oxiduo, ja nigdy nie mialem do czynienia z preparatem z naloksonem, wiec ciezko mi ocenic Twoja sytuacje. Gdybys mial sprobowac kiedys czystego oksy to zaczynaj jednak od malych dawek.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.