Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 569 / 29 / 0
Jak dla mnie fenek u topowych dostawców to ciągle ten sam, tylko organizm już tak nie reaguje 😉 @ledzeppelin2 dobrze mówi. Zmęczone układy neuroprzekaźników nie odbierają Fenibutu tak jak wcześniej. Wykształca się także tolerancja.
  • 1002 / 185 / 0
Ja dzisiaj odbiorę fenibut ffa i f-fenibut od cut.Mam nadzieję że po 10 letniej przerwie od tego środka poczuje trochę magi:)

wycięto vendora, o źródłach piszemy w S+ - nv13
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.