Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / 1 / 0
największym mankamentem pregi wg mnie jest to, jak bardzo otępia. i nie mówię tutaj o dawkach rekreacyjnych, tylko typowo leczniczych. 75 mg rano już wystarczy, żebym czuł się, jakby ktoś zabrał mi 40 punktów IQ
  • 2 / / 0
To prawda, po pregabalinie ja się czuję jakby mnie ktoś właśnie uderzył czymś w głowę. A w dużych dawkach to już w ogóle, zataczanie się, problemy z koordynacją ruchową albo zapadanie w sen, nawet nie wiem kiedy. I nagle się budzę, i okazuje się, że minęło 7-9h....
  • 8 / / 0
A czy pregabalinie też wam się rozmazuje wzrok?
  • 17 / 1 / 0
@Luzak99 mi tam się rozmazywał jak brałem regularnie. Po odstawieniu wróciło mi wszystko do normy.
  • 3 / / 0
A czy wam też zdarza się bezdech? Ja mogę nagle zapomnieć o oddychaniu i teraz mam fiksacje, mocno staram się nie zasnąć
  • 21 / 11 / 12
po jakim czasie odczuwacie działanie i jak długo trzyma was pojedyncza dawka typu 300mg? Gastro po tym związku straszne.
Prega ma słabą rozpuszcalnosc w wodzie dlatego sniff nie ma sensu. pregabalina jest w zasadzie aminokwasem i wchłania sie dopiero w jelicie cienkim
  • 2 / / 0
Jakich dawek na dobę pregi najlepiej się trzymać? Wzięłam 375mg I minęło z dobre 10h. Chciałabym wziąć kolejne żeby mnie zagrzało,ale boję się bo dopiero z tym zaczynam, nie chcę przesadzić. Bardzo będę wdzięczna za pomoc
  • 381 / 38 / 0
@Womanpower
W jakim celu bierzesz pregabaline zacznij 75 rano 75 wieczór jak nie będzie efektu 150-0-150 maksymalna dawka pregabaliny dzień to 600, pamiętaj ona uzależnia więc najlepiej jak berdziesz brać najniższą dawkę.
  • 101 / 43 / 0
Zacząłem kurację pregaba, biorę 75 mg rano, w ciekawy sposób pobudza GABA, zastanawiam się tylko, czy jest sens pobudzać GABA jeszcze raz przed snem? Może to ujemmnie wpływać na jakość snu. Jakie są wasze wrażenia?
  • 1 / / 0
ja musialam zaczac brac na noc 75mg, bo w dzien bylam nie do zycia. Gdy czasem budze sie w nocy, to czuje sie jakbym dostala w tyl glowy i strasznie rozmazuje mi sie obraz..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca

Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.