Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 12858 / 2510 / 0
Jeśli chodzi o estetykę, to ja zawsze cieszyłem się, jak kupiłem coś, co ładnie wygląda, albo ma nietypową strukturę. Duże topy oczywiście wyglądają efektownie (świeże dopiero musiały być grube), ale to nie jest żaden wyznacznik jakości suszu.
  • 2129 / 351 / 0
@Czoug tez nieprawda jest, ze do wapowania ma byc suche ziolo btw. Suchy wiór = słaby medyk, jebać producenta

takze CANTOURAGE to słaby medyk i jebać ich dwa razy.
like the others before you
one by one we will take you
  • 2129 / 351 / 0
Zwapowalem 3 bitki abv I mam fazie lepiej niz po ziole od Cantourage xD
like the others before you
one by one we will take you
  • 540 / 77 / 0
Black Jelly po 70zł za piątkę to już jest prawie kradzież %-D

trafić na wczutego farmaceutę który prawdopodobnie sam lubi smażyć topy, to złoto. a samo black jelly po dorzuceniu Integry dostało terpenów i można ochujeć wąchając, genialna odmiana. zamówiłem jeszcze dwie odmiany których nie próbowałem, nie mogę się doczekać!
  • 57 / 6 / 0
Do kiedy termin tego Black jelly mordzia ?
  • 540 / 77 / 0
30.09 z tego co widze naszrajbane na opakowaniu przez farmaceutę
  • 540 / 77 / 0
noo, troche pokosztowałem.
ehd - zajebisty zapach, bardzo słodki i owocowy (mandarynkowy?), topy lekkie i objetosciowo sporo tego wyszlo, po dorzuceniu integry odzyskaly sprezystosc i zapach jeszcze bardziej oniesmiela %-D dzialanie bardziej w strone sativy niz black jelly, z rana swietne palenie - dobre do wyjsc z domu, nawet gdy puszcza to nie ma betonu
black jelly - bardziej zbite, zapach ciezszy, a dzialanie bardziej hybrydowe (mocniej siada na banie, gdy schodzi mozna usnac)
sourdough - ziemisty fetor, ciezkie i ciemne topy, w dzialaniu petarda (czego nie moge powiedziec o BOK ktory psychodelicznie dzialal jak papieros bez filtra)
farm gas - tu rowniez uklon w strone apteki, wyszlo mi chyba po 15-17zl za gieta, mniejsze i ciemne topki ale bardzo przyjemne euforyczne dzialanie. sporo smiechu na poczatku, przyjemna hybryda

ciesze sie ze doczekalem takich czasow w Polsce :)
  • 1 / / 0
@awonor serwus, przeszedlem pare stron do tylu, widze ze udalo sie dostac na 1 wizycie sensowna recke, sam sie do tego zbieralem ale obecnie bede zmuszony, wyprowadzam sie z duzego miasta gdzie nie bylo z tym problemu, ale czas isc na medyka :D Sam troche nie wiem co i jak mowic na takiej wizycie, podpowiedzialbys gdzie byles i co mowic aby wyjsc zadowolony jak ty? Pale okolo grama dziennie, czasem nawet ciut mniej, ale gdybym dostal 20+ na 1. miesiac byloby dobrze :D Czy wspominales o obecnym uzytkowaniu i ilosci? Mam gigantyczne podejrzenia o ADHD uzywam jako "self regulation" za dnia i wieczorem (nie jestem osoba ktora by sie z czyms diagnozowala) natomiast nie mam pieniedzy na droga diagnoze ADHD i nie chce byc na tabletkach dzien w dzien. Za wszelka pomoc bylbym bardzo wdzieczny! Pozdrawiam! :)
  • 12858 / 2510 / 0
^
Przynajmniej z mojego doświadczenie wynika, że na takiej "wizycie" nie trzeba wiele mówić. Nie możesz spać, coś Cię boli, a dalej to już co wypisujemy i ile. Jak masz jakieś "papiery", to możesz zabrać, ale jak nie masz / nie zabierzesz, to też dostaniesz - zakładając że masz przynajmniej powyżej 20 lat.
Tylko ja nigdy nie byłem stacjonarnie, ale obstawiam, że to działa tak samo.
  • 540 / 77 / 0
wczorajwolnaprzestrzen pisze:
@awonor serwus, przeszedlem pare stron do tylu, widze ze udalo sie dostac na 1 wizycie sensowna recke, sam sie do tego zbieralem ale obecnie bede zmuszony, wyprowadzam sie z duzego miasta gdzie nie bylo z tym problemu, ale czas isc na medyka :D Sam troche nie wiem co i jak mowic na takiej wizycie, podpowiedzialbys gdzie byles i co mowic aby wyjsc zadowolony jak ty? Pale okolo grama dziennie, czasem nawet ciut mniej, ale gdybym dostal 20+ na 1. miesiac byloby dobrze :D Czy wspominales o obecnym uzytkowaniu i ilosci? Mam gigantyczne podejrzenia o ADHD uzywam jako "self regulation" za dnia i wieczorem (nie jestem osoba ktora by sie z czyms diagnozowala) natomiast nie mam pieniedzy na droga diagnoze ADHD i nie chce byc na tabletkach dzien w dzien. Za wszelka pomoc bylbym bardzo wdzieczny! Pozdrawiam! :)
również nie byłem nigdy stacjonarnie, namiar na klinikę wziąłem z tego tematu. tak jak przedmówca prawi, wizyta to formalność i nie musisz mieć udokumentowanej historii choroby (jak udokumentujesz ból pleców albo brak apetytu, to że słabo sypiasz?). mow to o co zapyta, jesli masz powyzej 24 lat i nie bedziesz z siebie robil rastamana to bez problemu powinienes dostac to o co poprosisz
ja mowilem ze probowalem za granica i wiem jakie odmiany bym chcial - lekarz byl zadowolony bo pewnie odeszła mu spora część roboty z dobieraniem pod pacjenta
ODPOWIEDZ
Newsy
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.