Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 138 / 12 / 0
Siemanko
Udało mi się ostatnio wyłapać kilka blistrów OXYDUO 20oxy+10 nalokson .
Szukałem tu informacji ale nie widzę wzmianki o tym konkretnie leku .

Czy aż tak bardzo Sertralina w dawce 100 blokowała działanie Oxy??
Zaczynałem od 20 a kończyłem na 140 w jednej dawce . Jest czasami troszkę przyjemnie czasem miałem noody krótkie , ale jak na ta substancje liczyłem na coś więcej . Tabletki gryzę na pył i połykam brałem tez na pusty żołądek . Czy ja mogę coś jeszcze żeby poczuć działanie oksykodonu ??
Szkoda mi tych tabletek bo wchodzą jak cukierki a nie opioid :((
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.