Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Z tego co wyczytałam to tak, brałam inny zoplikon i działał tak ze minęlo mi ciśnienie, spokój na bani, po chwili zasnęłam.
  • 18 / / 0
Mam i stosowałem ten lek zawsze 1/2 tabletki. Jest jak na moje podatności silny lek na senny.

Rano i długo po przebudzeniu czuje gorzkość śliny, nie przeszkadza mi to bo lubie tonik, to jest podobne odczucie...
  • 382 / 8 / 0
Zaczynam na nocki pracować, ogarnąłem sobie 7,5 mg tabsy

Zastanawiam się czy jak wezmę o tej 12 i w kimę do 17 to nie będę półprzytomny w robocie od 18

zobaczymy….
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.