Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 12854 / 2508 / 0
Jeśli chodzi o estetykę, to ja zawsze cieszyłem się, jak kupiłem coś, co ładnie wygląda, albo ma nietypową strukturę. Duże topy oczywiście wyglądają efektownie (świeże dopiero musiały być grube), ale to nie jest żaden wyznacznik jakości suszu.
  • 2129 / 351 / 0
@Czoug tez nieprawda jest, ze do wapowania ma byc suche ziolo btw. Suchy wiór = słaby medyk, jebać producenta

takze CANTOURAGE to słaby medyk i jebać ich dwa razy.
like the others before you
one by one we will take you
  • 2129 / 351 / 0
Zwapowalem 3 bitki abv I mam fazie lepiej niz po ziole od Cantourage xD
like the others before you
one by one we will take you
  • 535 / 74 / 0
Black Jelly po 70zł za piątkę to już jest prawie kradzież %-D

trafić na wczutego farmaceutę który prawdopodobnie sam lubi smażyć topy, to złoto. a samo black jelly po dorzuceniu Integry dostało terpenów i można ochujeć wąchając, genialna odmiana. zamówiłem jeszcze dwie odmiany których nie próbowałem, nie mogę się doczekać!
  • 57 / 6 / 0
Do kiedy termin tego Black jelly mordzia ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.