Do tego dochodzi jeszcze kwestia przyswajalności nikotyny, bo z e-papierosa zwykle wchłania się ona trochę inaczej niż z klasycznego papierosa. Dlatego dla jednej osoby 10 ml wystarczy na kilka dni, a dla innej potrafi zniknąć w jeden wieczór.
Dla mnie i tak najbardziej fascynującym zjawiskiem jest to, że przy mojej niewielkiej tolerce wystarczy mi serio niewiele, żeby poczuć pożądany efekt. Z kolei jak jestem pod wpływem alkoholu to nagle mogę jarać i jarać.
Zgadza się parcie na nikotynę jest ogromne po wypiciu. Alkohol jest silnym uspokajaczem i lubi wiele za wiele.
Jak paliłem 4ml starczyło mi na tydzień a na imprezie na imprezę.
Natomiast nie polecam czegoś co stało się ostatnimi czasy bardzo popularne - jednorazówki z tysiącami buchów prosto od chińczyka. Ciemna strefa jest nimi wypełniona po brzegi. Wiem że taniej, że smacznie ale nawet nie wiecie jaki syf tam Wam wlewają do środka. Jak już, to osobiście ograniczam się tylko do sprawdzonych firm w PL i EU które muszą przechodzić liczne testy przed wprowadzeniem tego na rynek. Co do wydolnościówki... Nie zauważyłam negatywnego efektu na osiągi z tym związane, ale jak wiem że idę pływać, to tego dnia odpuszczam sobie bucha. On ma krótkotrwały wpływ na wydolność, ale na szczęście nasze płuca mają magiczną supermoc szybkiej regeneracji.
Racja. NIE PALCIE TYCH CHIŃSKICH E PAPIEROSÓW 10000000 buchow, tam mogą być takie substancje, że uszkodzicie sobie płuca na stałe. Te olejki z akcyza też jest badziewie gorsze niż zwykłe papierosy, ale chińskie to już najgorszy syf. Znajomy palił to dostał guza na płucach i ma problem z oddychaniem. Tego nikt nie weryfikuje, nie ma co naprawdę, jeśli jesteście w posiadaniu tych chińskich e papierosów odraz wyrzucie do kosza i jak już musicie to palić to olejki z akcyza. DOBRA RADA, w Ameryce jest masa młodych co sobie płuca rozwaliła przez te chińskie gówno. STOP DLA CHIŃSKICH E PAPIEROSÓW
Wypierdolcie to w tym momencie a płuca wam podziękują. Wasze zdrowie wasza sprawa, ale to jest dla Was złota rada.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.