Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
Jak w temacie:
Joint
0
Bongo
3
60%
Wiadro
2
40%

Liczba głosów: 5

ODPOWIEDZ
  • 1550 / 398 / 13
Wiadomo , że mniej substancji smolistych … :bongo: :liść: :skret:

Jakieś inne pomysły? %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 534 / 74 / 0
wydajnosciowo bongo, dla smaku jointy - nie przepadam za tą drugą formą, jednak ostatnio przypadkiem sprobowalem BOKa z lolka i w smaku jest nie do podjebania (dzialanie mi nie do konca pasuje)
  • 644 / 158 / 0
Makumba z tej siekiery aptecznej he he.
  • 2127 / 351 / 0
edibles
bongo z lodem
like the others before you
one by one we will take you
  • 12853 / 2508 / 0
Trochę paradoks, że kasa na zioło jest, ale 3-4 stówek na wapka, który i tak się szybko zwróci przez oszczędność, to już nie ma ;)
Ja już sobie nie wyobrażam powrotu do palenia i nawet nie chodzi o kasę, co o zdrowie. A samo działanie też jest lepsze - przynajmniej wg. mnie.
  • 1550 / 398 / 13
wiadro jest lepsze od vapka bo można później opalić lufę %-D

po tygodniowym konkursie recept złoży każdego :korposzczur:
  • 16 / / 0
Najlepiej to vapcap w bongu.
A jak nie ma vapcapa to bongo.
  • 12853 / 2508 / 0
U mnie też vapcap z bubblerem. Model M2021 z FMJ - jak odpowiednio go podgrzeję, to komora na 2 chmury.
  • 1550 / 398 / 13
ważny jest tutaj czynnik męskości - trzeba stosować takie produkty jak np ostre przyprawy, gorzkie piwo, mocne papierosy i unikać produktów bądź przedmiotów takich jak różowe koszulki, craftowe piwo bezalkoholowe, elektryczne papierosy bądź waporyzatory albo wegańskie majonezy ponieważ są mało męskie i mogą powodować obniżenie testosteronu
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.