Jestem w stanie uwierzyc w te psychodeliki, glownie o LSD mi chodzi pomijajac jakies MDMA, pixy ale nie calkowicie przekreślajac , ale wlasnie trzeba pamietać ze krzywde też moga ogromna zrobić, ziomek raz pare grzybow wzial pierwszy raz w wieku 30lat i go nie zle pokręciło na poczatku roku, mimo ze jakias tam teorie mial na ich temat, do tej pory zmaga sie z psychiatrami i tamta lotką, teraz nie nawidzi takich rzeczy, kete mielismy probowac, to po pierwszej powiedzial ze moze co najwyzej w kibel sposcic bo mu sie kojarzylo z tamtym, no i co dalej jest na lekach, pare miesiecy kontaktu z nim nie bylo, mimo ze do alko, mefy, amf to nie zly zawodnik jest. Ja tez wspominam bardzo dobrze, LSD nawet jest jedna z najlepszych substancji dla mnie, ja lubie sam brac, i nie raz przykrzywiło dekiel na nastepny dzien, ale wiekszosc wspominam znakomicie :"D
A jaką dawkę tych grzybów przyjął.
Wiesz co teraz nie pamiętam. Nie chcę też tak pytać. Ale z tego co wiem nie jakoś nie wiadomo ile. Kurde nie pamiętam. Z kolegą to brał co się tym zajmuje, i na pewno by go na muke nie wpierdolil. Ja też nie wiem ile tego na początek się bierze. Ale ogólnie nie przesadzali na pewno. A lotkę miał potężnie ciężka.
Btw ile się bierze na pierwszy raz?
Zależy czy mówimy o truflach czy o kapelusznikach
Może za duża dawka po prostu bo są poziomy fazy na psylocybinie ja raz jak wdziałem dużą dawkę to wyszedłem z ciała i stałem obok mocne przeżycie i wewnętrzna podróż z lekiem który mówi że już nie wrócisz, kwestia psychiki. Ważne też jest nastawienie przed tripem bo jak ma się dobre to powinno być dobrze a jak będzie się przebywać w niekomfortowym towarzystwie/miejscu to może to wywołać dyskomfort, panikę, tak samo jeśli podczas psychodeli doświadczamy śmiechu radości x3 to jak by przyszedł sms że np kobieta zostawiła człowiek by się przejął 3 x bardziej więc trzeba zadbać o warunki przed i dopiero wtedy aplikować bo tak cały trip człowiek sobie podpierdala na banie i on sensu wielkiego nie ma.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.