Pierwsze 3 dni totalnie nic nie czułem, od 4 do 7 dostałem takiej depresji, że myślałem aby to wyjebać. Mialem kiedyś epizod depresyjny w życiu dawno temu i nagle też dostałem od brania bupio. Ale postanowiłem, że przetrwam. Dziś jest 9 dzień, jest w sumie na granicy placebo. Mam wrażenie ze łatwiej mi się wstaje, ale w sumie ostatnie 4 dni odpocząłem na wsi wiec to może przez to.
Ludzie tu piszą o pobudzeniu, jakimś magicznym pierwszych dniach, a ja w sumie nic nie czuje.
Mam zamiar brać do 30 dnia, bo wtedy mam wizyte u psycho i zobaczymy czy pojdziemy w medikinet. Podobno może zacząć działać po 3 czy nawet 5 tygodniach, zobaczymy.
Takie luźne przemyślenia na temat tego leku.
01 sierpnia 2026Darknes17 pisze: Dostałem bupropion 150mg na ADHD, chyba na testowanie czy pomoże bo i tak dostałem skierowanie na badania kardiologiczne i inne badania krwi aby wejść na medikinet.
Pierwsze 3 dni totalnie nic nie czułem, od 4 do 7 dostałem takiej depresji, że myślałem aby to wyjebać. Mialem kiedyś epizod depresyjny w życiu dawno temu i nagle też dostałem od brania bupio. Ale postanowiłem, że przetrwam. Dziś jest 9 dzień, jest w sumie na granicy placebo. Mam wrażenie ze łatwiej mi się wstaje, ale w sumie ostatnie 4 dni odpocząłem na wsi wiec to może przez to.
Ludzie tu piszą o pobudzeniu, jakimś magicznym pierwszych dniach, a ja w sumie nic nie czuje.
Mam zamiar brać do 30 dnia, bo wtedy mam wizyte u psycho i zobaczymy czy pojdziemy w medikinet. Podobno może zacząć działać po 3 czy nawet 5 tygodniach, zobaczymy.
Takie luźne przemyślenia na temat tego leku.
04 sierpnia 2026epiphone pisze: Jednak dupa, nie będę brał bupropionu, to nie jest lek dla mnie. Spotęgowanie stresu i osłabienie plastyczności poznawczej są nieakceptowalne. A nawet depresyjność się nasiliła. No cóż, mam specyficzny, wrażliwy na leki organizm
04 sierpnia 2026epiphone pisze: Jednak dupa, nie będę brał bupropionu, to nie jest lek dla mnie. Spotęgowanie stresu i osłabienie plastyczności poznawczej są nieakceptowalne. A nawet depresyjność się nasiliła. No cóż, mam specyficzny, wrażliwy na leki organizm
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.