Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siema mordy, wziąłem coś co jest sprzedawane jako mefka 4mmc, szczerze wiem że to może być nie to ale mniejsza. Od jakiegoś czasu (ok. Godziny 2)czuję się w chuj dziwnie, chciało mi się wymiotować, potem głowa bolała serce nakurwialo, potem w chuj bomba nigdy takiej nie miałem. Przedwczoraj wziąłem 3 kreseczki z 300mg pewnie, wczoraj jakoś 400mg a dziś poleciałem grubo bo lecę od godziny 21/22 ostatnią dawkę jakoś 200mg chyba na raz wziąłem przed 4 godziną. Mam w domu midazolam 10mg podawany doustnie strzykawką do jamy ustnej, hydro tablety po 10mg, propranolol też piguły po 10mg, kwetiapine ir 100 i 200 mg. Mogę coś z tego wziąć żeby się ogarnąć? Jak coś to możecie pomóc w jakie leki mogę się zaopatrzyć na przyszłość piszcie niżej

Edit: jest dobrze po prostu przesadziłem za ostatnim razem, ale na pytanko co do leków można odpowiadać 😉

dodano część posta ze zdublowanego tematu/ lady
  • 626 / 83 / 0
Nie waż się w przyszłości mieszać β-ketonów z propranoloem, @Olowpierdolo3. Z wyboru najlepsze na ratunek będą benzodiazepiny. hydroksyzyna i kwetiapina nie wejdą z kryształem w niebezpieczne interakcje. W przypadku wystąpienia takich objawów, nie ryzykuj, tylko dzwoń po pogotowie ratunkowe. Ratownicy zmierzą ciśnienie tętnicze i wykonają EKG. Jeśli będzie z Tobą słabo, przewiozą na SOR, gdzie dostaniesz kroplówki.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze:
Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
  • 117 / 27 / 0
Warto wspomnieć, że dawka kwety nie powinna przekraczać 100mg. W wyższej blokuje wychwyt zwrotny noradrenaliny przez co zwiększa się jej stężenie w mózgu i jeszcze bardziej nakręca nieprzyjemny stan. Wyrzuć ten propanolol i zaopatrz się w lek nowszej generacji jak nebiwolol. Oprócz spowolnienia pracy serca rozszerza naczynia krwionośne co obniża ciśnienie i nie powoduje tylu niepożądanych działań. Generalnie beta-bloker zostaw jako ostatnią deskę ratunku, kiedy leki uspokajające nie pomagają na obniżenie tętna/ciśnienia.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.