Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 52 / 14 / 0
Witam,
od roku napierdalam baklofen codziennie byłem już we wszystkich stanach i chce opisać co sie po nim dzieje.
Fajnie na mnie dziala przeciwlękowo i fajna fazka po nim jest. Tylko drogo wychodzi jak się dużo codziennie bierze.

Raz pamiętam jak wziąłem 200mg po godzinie 100mg i po kolejnej godzinie 200mg, łącznie 500mg żadnej fazy nie miałem wkurwiłem się i poszedłem spac.
Obudziłem się po 8h i myślałem czy po karetke nie zadzwonic tak sie chujowo czułem.
Silna senność, splątanie dezorientacja, zawroty głowy,, co chwile utrata przytomności, nie mogłem ustać w miejscu, chodziłem po pokoju co pare sekund traciłem przytomność, prawie sie przewracałem ale jak już miałem się przewrócic to odzyskiwałem przytomność na chwile, chodziłem po korytarzu prawie ze schodów spadłem, wtedy postanowiłem że siadne na łóżku, połozyłem się na sekunde po chwili się obudzilem, ledwo oddech mogłem złapać charkałem nie mogłem oddychać i dalej odcinało mnie i tak w kółko ale wiedziałem ze w końcu przejdzie i przeczekałem to i przeszło.

Jakiś czas temu podobnie wziąłem około 400mg pojechałem do miasta odcinało mnie na stojąco przy ludziach masakra jak wracałem miałem wypadek.
W karetce podali mi morfine i jak dojechałem do szpitala to całkowicie mnie odcieło zacząlem odpierdalać, porobili mi wszystkie narkotesty i alkotesty bo mysleli ze cos brałem - nic nie wyszło, ale powiedziałem im że od 3 miesięcy napierdalam baklo ale oni wgl nie kumali że po odstawieniu moze sie pojebać w bani, związali mnie pasami i tak 2 dni lezałem, ponoć przeczyścili mi organizm. Po 2 dniach byłem bardzo miły z tego co pielęgniarki mi opowiadały, ocknąłem się jeszcze na fajnej fazie nie wiem co mi tam podawali. Jeszcze 2 dni lezałem w szpitalu mówiłem im że napierdalam baklo i żeby mi podali bo będzie zespół odstawienny a oni że nie posiadają baklofenu i nic mi nie podawali tylko kroplówke. Odziwo żadnego zespołu odstawiennego nie miałem, wrócilem do domu lezałem przez miesiąc, i dalej wróciłeem do napierdalania baklo ale po fenibucie lepsza faza. Nie wiem co jeszcze napisać jak macie jakies pytania to chętnie odpowiem :) :*
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.