Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 118 / 13 / 0
Czy lamotrygina podczas redukcji dawek baklofenu/po odstawieniu całkowitym baklo to dobry pomysł?
  • 118 / 13 / 0
(Nie moge edytować posta powyżej, prosze moderatora o połączenie postów a ważne pytanie mam, tymbardziej po tym co tutaj poczytałem)
Zacząłem brać lamotrygine dziś pierwsza dawka 25 mg jutro chce 50 mg zacząć brać(drugie podejście, kiedyś brałem małą dawke z tydzień czy dwa, kilka miesięcy temu to było)
Tylko że już kilka dni braniem lamotryginy miałem jakąś alergie czy coś
Swędzenie całego ciała. W szczególności nasilające sie rano. Od jakichś 3 dni czuje zmniejszenie tego swędzenia, ale nadal jest. Od tych kilku dni przyjmuje też raz dziennie lek aleric. Teraz po tym 25 mg lamotryginy faktycznie jakby bardziej mnie swędzi. A jak wiadomo lamotrygina może powodować te objawy alergiczne i problemy ze skórą. Co robić, ryzykować i brać jutro te 50 mg lamotryginy czy odstawić ten lek jednak aż ta alergia, swędzenie mi zniknie?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.