15 czerwca 2026izopropylofenidat pisze: Ma ktoś wiedze skąd sie biorą fake vape'y? Ciekawi mnie ten temat od początku.
Uwage od razu przykuwa staranność wykonania. Opakowanie, urządzenie - często wszystko to samo co w oryginale. Opakowania profesjonalne, z naklejkami z hologramami. Na jednym widziałem kod QR którym można sprawdzać autentyczność produktu. Po zeskanowaniu trafiłem na stronę internetową 1:1 skopiowaną layoutem z oryginalnej strony.
Skąd sie bierze taki idealizm w próbie stworzenia 1:1 kopii oryginalnego produktu?
Przecież mogliby sprzedawać to w najtańszych urządzeniach bez żadnej marki i tak nie wpłynęłoby to na popyt. No chyba że docelowi konsumenci tego produktu to nieogarnięta młodzież o ile u młodzieży teraz jest popularne brandowanie produktów konopnym logiem Cali
one by one we will take you
14 lipca 2026wellcodin pisze: Ktos wie co moze powodowac ze nie wazne jak mocne ziolo ani w jaki sposob zapale zawsze wezme buch do max 3 i mnie zmiata z planszy jak bobasa? Na lekach czy innych rzeczach nigdy zadnego problemu ale jak przychodzi do ziola to jedyne jaki z tego pozytek to sen. Czy moze to byc przez nastawienie czy moze po prostu nie jestem do tego stworzony
Teorii, że trafiałeś na same indici wykluczyć nie można. Dla pewności bym spróbował jakiejś sativy z apteki.
Jedyne co sie dzieje, to zle spie zaczelo sie 2 nocy czyli 2 gorsze dzis nieco lepiej niz wczoraj.
Straszny narkotyk
Nawet deprechy nie mam w ogole. Granie filmy i ksiazki sa prawie tak samo ciekawe jak bez. Ale amortyzuje pewnie fakt ze wiem ze jutro wracam a w szufladzie czeka apteczny pakiet electric
one by one we will take you
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.