koda prxez sulfogowno rozpierdala mikroflorę jelitową i szybko jak gowno się człowiek czuje.
Antek drogi , preparat z tymiankiem też daje popalić
Ogólnie koda robi loda
Dobre raz na jakiś czas ale duży potencjał wjebongenny więc lepiej nie tykać w ogóle
Wymazać z pamieci
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
a) Być czystym
b) iść na jebaną terapię (już nawet zapisanie się żeby poczekać te parę miechów na darmową na NFZ jest kroczkiem do przodu)
1. Pamiętasz że ci kibicuje? Z dragami jest generalnie tak, że zrujnują ci któreś z:
a) finanse/pracę/karierę
b) relacje z rodziną/partnerką/ziomkami/przyjaciółmi
c) ambicje/pasje/hobby/nietoksyczne zainteresowania
d) zdrowie
Ale w zasadzie chyba tylko opioidy w długich ciągach i dużych dawkach gwarantują spierdolrnie wszystkich z powyższych bez wyjątku.
Więc nie ma sensu odwlekać nieuniknionego. Jaki maszpalan na detoks fizyczny (najpierw ogarnij to, to potem będziemy się martwić o to, co ktoś wyżej poetycko malowniczo nazwał "zabawą w prawdziwe życie". Z jakiego jesteś miasta? Województwa? Jakimi aktualnie dysponujesz zasobami (czytaj czego z punktu 1. nie udało ci się jeszcze definitywnie spierdolić)
E, nie, chyba mi się wydawało.
@augenblick tak, wyjaławia florę bakteryjną, probiotyki odpowiedzią. zsiadłe mleko i ogor kiszony, oto jest suplementacja heheheh.
Nie wiem jak tjoko wpływa na nerki ale prega obciąża je dosyć mocno, szczególnie w dawkach rekreacyjnych.
05 lipca 2026Lolxd pisze: Czesto gdzieś widze, ze ktos pisze ze prometazyna wzmacnia niby euforie z kodeiny ale przeciez nie widze jak by to mio dzialac czysto farmakologicznie, co najwyzej moze dawac mniejsze swędzenie i lekkie uspokajenie ale nie tamie w stylu benzo. Gdzies chat mi wplul, ze niby wydluza metabolizm przez Co dluzej trzyma. Ale nie widze ja mialaby podbijac euforie. Juz lepiej w tym sprawdza sie benzo. Chyba, że gdzies sie myle to bede wdzieczny za informację.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.