Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
po prostu chce obnizyc ta tolerancje bo sie martwie ze takie dawki moga byc juz niebezpieczne, no i zjazd jest chujowy oczywiscie
Co do senergii ze stymulantami to w moim przypadku jest to mix już którego unikam bo robi z człowieka terminatora jak się przesadzi np z amfa.
Mix z kofeina też dziala synergicznie wlasicie zawsze ten mix stosuje jak biorę prege opisane efekty są jeszcze bardziej spotęgowane.
Mix z alkoholem jest również zajebisty ale w umiarkowanych ilościach, jak za dużo wypije to tez załącza mnie się tryb poszukiwacza przygód, nie raz wyszedłem na miasto i szukałem randowo ciekawej persony, stawiałem mu i piliśmy opowiadając sobie historię... Także unikam już dużo alko, ale tak do 4 piw lub kilka drinków jest spoko.
Odnośnie zmniejszenia tolerancji to po prostu prega już nie działa na Ciebie jako głównie oglupiacz i po prostu profil się zmienił , tak jak u mnie. To jest jak wspomnialem bardzo specyficzna substancja. Tolerancja bardzo szybko rośnie i bardzo szybko spada. Możesz brać system co 3-4 dzień jeśli się boisz że się uzależnisz czy cos.
Twoje dawki 1300mg to jest już bardzo dużo, unikaj bo każdy ma inny prog drgawkowy tym bardziej że już o tym wspomniałas. Prega jest także lekiem na padaczkę ale może również ja wywołać o ironio xD ja brałem nawet 3000mg i tylko miałem Parkinsona. Solo napad grand MAL jest rzadkością nawet przy dużych dawkach ale jest możliwy, każdy reaguje inaczej.
Edit: Aha warto zaznaczyć że nie polecam postępować jak ja, brać leki jak lekarz nakazał. Opisane przeze mnie mixy innej osobie mogą zaszkodzić więc jak ktoś się podejmuje to na własne ryzyko.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.