Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
65
13%
Zażywając stymulanty
38
8%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
25
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
107
22%
Nie wychodząc z domu
174
35%
Dużo mówiąc
10
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
18
4%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 494

ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
No i jednak wróciłem do kodzenia po ok. 4 miesiącach nie brania. W zamian brałem bupropion i leciały też inne stimy (tfu). Teraz od kilku tygodni wlatuje małe lub duże neo na wieczór prawie codziennie, nic poza tym i czuję się ok na codzień, ale tolerka znowu rośnie :/ Chciałbym to w pizdu rzucić, ale chcieć nie mogę. Zastanawiam się po co w sumie to biorę? Próbuję maskować chyba jakieś braki, samotność, lęk? Mimo wszystko pewnie więcej na tym tracę niż zyskuję. Boję się trzeźwości. Tak jak pisałem kiedyś: "kodo moja żono tyś najlepsza z wszystkich dam", dalej aktualne ha ha. A wy, po co to bierzecie?
  • 112 / 9 / 0
tak dawno nie brałam, że aż chyba muszę sobie przypomnieć jak rodzice wyjadą w pizdu dlaczego biorę raz na jakiś czas
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.